En värdelös telefon

Här sitter jag med en uppstartad blogg i ena handen och en helt värdelös telefon i andra. Sociala nätverk handlar om BILDER, bilder som; fångar intresset, ger mersmak, utökar upplevelsen av texten och mycket där till. Och så sitter jag här med en Samsung Galaxy J3, förmodligen en av de sämre telefonerna på marknaden.

Förvisso önskar jag mig pengar till en resa när jag fyller 40, men en telefon med en riktigt bra kamera hade inte varit fel…

kamera

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.