Hej från Dubai! 

You’ll find Google translate in the menu. 

Tjejresa i samarbete med Ditt Dubai

Dubai… ingen plats jag längtat att åka till, ingen plats jag någonsin skulle prioritera i min ekonomi. Storstäder i stort är inget för mig, jag blir stressad av bara tanken att behöva ge mig in i detta myller av folk och dess snabba framfart längs gatorna.

Men, redan efter bara någon dag på plats har denna stad bevisat mig motsatsen. Följ gärna kommande inlägg. Här kommer du att möta ett Dubai bla utifrån ett hälsoperspektiv; en stad som även har något för dem som önskar påfyllning för sin mentala- och fysisk hälsa. Mitt besök här har på ett nytt sätt gett mig nya perspektiv på fler plan, bla min uppfattning kring mänskliga rättigheter i Dubai. Mer in det senare. 

Foto: Anna Truelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.