Företag och grupper

Tjänster för företag och grupper:
Om ni är ett gäng kompisar, ett företag eller förening spelar ingen roll, jag anpassar mina tjänster utifrån behov och storlek på grupp. Här nedan ser ni några förslag på innehåll, men givetvis anpassar jag mig efter era önskemål.

Andningsteknik
Önskar ni hitta en lägre stressnivå? Har ni kanske en barngrupp som behöver hjälp med att komma ner i ”lugn och ro”? Eller är det bara så mycket i huvudet att du glömmer andas? Läs mer

Rörlighet
För er som önskar få tips på hur ni kan motverka värk och stelhet i axlar och nacke. Sitter ni mycket vid datorerna eller har ni på annat sätt monotona arbetsuppgifter som skapar stelhet och värk? Eller är kanske stressnivån så hög att axlarna sitter uppe vid öronen?

Träningspass
I lokal eller ute i närområdet. Kanske bara för en gång eller kanske för att ni önskar ett fungerande träningsprogram att köra efter under era luncher framöver? Läs mer

Retreat och meditation
En retreat kan se olika ut beroende av gruppen. Den kan vara ett par timmar, men också en hel helg. I Sverige eller utomlands. Jag är retreatledarutbildad och har neutrala grupper med önskan om speciellt innehåll, men också grupper som önskar retreat utifrån en kristen grund.

Kartläggning av personal – företag
För er som behöver hjälp med att kartlägga måendet på ert företag och bland era anställda? Eller önskar ni idéer på hur ni kan använda er av friskvårdsbidraget på bästa sätt?

Att ha en välmående personaltrupp är viktigt för både individ och grupp. Det är av vikt att företagsklimatet genererar positiv känsla och det kommer först när stressnivån sjunker och personalen mår bra. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med förebyggande, underhållande och rehabiliterande insatser när det kommer till fysisk och psykiskt mående. Jag hjälper er gärna genom att utforma innehållet efter ert behov och era önskemål.

För kyrkor och församlingar
Friskvård och hälsa ur ett kristet perspektiv. Hur tar vi tillvara på det Gud har lagt ner i oss utan att fullständigt tappa bort oss i överexploatering av hälsofrågor och trender inom träning och behandlingsformer. Vad behöver era församlingsmedlemmar? Jag utformar och skapar utifrån era önskemål och behov.