Företag och grupper

Bokningsuppgifter hittas längst ner på sidan.

Välkomna som ett gäng kompisar, ett företag eller en förening, tjänsterna anpassas utifrån behov och storlek på grupp. Här presenteras några exempel på hur innehållet kan se ut, givetvis anpassas innehållet efter era önskemål och behov.

Andningsteknik i grupp

Önskar ni hitta en lägre stressnivå? Har ni kanske en barngrupp som behöver hjälp med att komma ner i ”lugn och ro”? Eller är det bara så mycket för er i arbetslaget att ni glömmer andas? Läs mer

Rörlighet & pausgympa

De flesta arbetsplatser har monotona arbetsuppgifter. Ex. så sitter många hela dagar utan att röra på sig, vilket ger värk och komplikationer i kropparna. Med enkelhet kan vi ändra på situationen på arbetsplatsen och spara många sjukskrivningstimmar.

Träningspass

Uteträning eller i lokal, för arbetsgruppen, idrottsföreningen eller för kompisgänget – möjligheterna är oändliga och vi formar utifrån era önskemål.

Möhippa & svensexa

Vad vill ni ge till den blivande bruden eller brudgummen? En skön massage, ett styrkepass, eller en vaxning kanske? Maxantal per grupp är 8 personer.

Föreläsningar

Föreläsningar hålls inom: andningsteknik, avslappning, träning och motion, m.m. Er grupp har era behov och innehållet formas utifrån dem.

Retreat & Meditation

En retreat kan se olika ut beroende av gruppen. Den kan vara ett par timmar, men också en hel helg. I Sverige eller utomlands. Jag är retreatledarutbildad och har neutrala grupper med önskan om speciellt innehåll, men också grupper som önskar retreat utifrån en kristen grund.

Kyrkor & församlingar

Föreläsningar blandat med vittnesbörd med förankring i mitt liv som troende. Ett forum där svagheter får ta plats, erfarenheter delas, och tron får växa i kärlek. Innehållet styrs utifrån er församlings behov och önskan.

Bokning: mobil: 0762-16 30 46, mail: paulinasweden@outlook.com