Handla – 20 % rabatt på ALLT

Ska du köpa träningshjälpmedel eller andra produkter för din hälsa? Köp på Trendrehab! Här har du 20% rabatt på ALLA produkter om du uppger koden ”Paulina”.


Några tips från mig!

Vibrationsplatta

Jag använder denna vibrationsplatta för en mer effektiv träning. Inställningarna ger vibrationseffekt, skakningseffekt eller mixad effekt. Här gör jag övningar som är statiska men också som är upprepande och dynamiska. Perfekt för hemmaträning när man önskar att det ska ge mer än vad det gör om man gör övningarna på golvet – mer effektiv helt enkelt.

Fotmassör

Den här går varm här hemma, alla älskar den! Fotmassage, något de flesta gillar, så vår ”bor” i vardagsrummet där den finns lättillgänglig för hela familjen. Den har flera olika inställningar så den kan anpassas efter dagens behov av omvårdnad.

miniband

Jag gillar det enkla och effektiva. Som övningen här ovan; gör du ett rumplyft så kan det absolut vara effektivt, men tillsätter du ett litet gummiband så kommer du märka vilken otroligt stor skillnad det blir i effektivitet! Ser inte mycket ut för världen, men OJ(!) vad det händer grejer!


Detta är några av de produkterna som jag har testat, de har mycket mer i sin produktportfölj, så in och kika! Kom igång att använda dig av rabattkoden vid köp: ”Paulina” – ger 20% rabatt på ALLA produkter! Länk till företaget hittar ni längst upp på denna sida.