Shoppa hälsa!

Ska du köpa träningshjälpmedel eller andra produkter för din hälsa? Köp på Trendrehab! Här har du 20% rabatt på ALLA produkter om du uppger koden ”Paulina”. OBS!! JUST NU! 25% rabatt på alla produkter (dessutom får ni en ”Relax me” på köpet vid köp av deras fitnessplate/vibrationsplatta, värde 995kr)


Några tips från mig!

Tyngdtäcke – jag har ett hemma till sonen för hans sömn och ett på salongen, för att ge kunderna extra go avslappning under behandlingarna. Stort ”gilla” från alla som använder den(!) och inte minst från sonen som somnar snabbare och sover djupare om nätterna.

Fitness plate/vibrationsplattan – använder jag för en mer effektiv träning. Inställningarna ger vibrationseffekt, skakningseffekt eller mixad effekt. Här gör jag övningar som är statiska, men också som är upprepande och dynamiska. Perfekt för hemmaträning när man önskar att det ska ge mer än vad det gör om man gör övningarna på golvet – hela tre gånger så effektivt! Här hemma används även plattan för avslappning och för cirkulationen, något som ska understrykas, då den är väldigt effektiv på dessa områden! JUST NU! Vid köp av denna platta, får ni även med en ”relax me”, värde 995kr)

Fotmassör

Fotmassage – något de flesta gillar, så vår ”bor” i vardagsrummet där den finns lättillgänglig för hela familjen. Den här går varm här hemma, alla älskar den! Den har flera olika inställningar så den kan anpassas efter dagens behov av omvårdnad.

miniband

Better Bootys – enkelt och effektivt. Som övningen här ovan; gör du ett rumplyft så kan det absolut vara effektivt, men tillsätter du ett litet gummiband så kommer du märka vilken otroligt stor skillnad det blir i effektivitet! Ser inte mycket ut för världen, men OJ(!) vad det händer grejer!


Detta är några av de produkterna som jag har testat, de har mycket mer i sin produktportfölj, så in och kika! Kom igång att använda dig av rabattkoden vid köp: ”Paulina” – ger 20% rabatt på ALLA produkter! Länk till företaget hittar ni här: Trendrehab