PR – uppdrag och bilder

You´ll find Google Translate in the menu.


(Nedan presenteras företagen i bokstavsordning)

4shape

Vi är ett härligt instruktörsgäng på min arbetsplats! Korten är tagna i Tvååker, under en av våra utbildningsdagar, på vår nyaste 4shape-anläggning.

Nya och gamla instruktörer på plats, härligt att få byta erfarenheter och tips!

Vi är många instruktörer i vårt team, men vi strävar hela tiden efter att utveckla vår gruppträning så vi ser gärna att vi blir fler! Är du sugen på att bli en av oss? Maila i så fall: jobb@4shape.se


Ditt Dubai

Tillsammans med @truelsen har jag fått göra en av mina livs resor. Ditt Dubai bjöd på en fantastisk upplevelse i form av ett ”tjejresekoncept”. Så proffsigt och genomtänkt med upplevelser som ”blowed my mind away”. Hit ska jag igen!

Vi testade på fem uteställen av olika karaktär; Karma Kafé, Billionairemansion, Base, Zero Gravity och White Club. Se mer info i mina Dubai-inlägg i bloggen.

Första hotellet vi bodde på var Taj Dubai Downtown. Ett av del hotellen som Ditt Dubai har med i sitt silverpaket. Lyxig känsla med överraskande inslag!

Rove Downtown – finns med i bronspaketet hos Ditt Dubai.

Ocean View (silverpaket) och JA Resort (guldpaket), två syskonhotell i Ditt Dubais utbud.

Burj Club och Speedflex på Ocean view.

Burj Club och JA Resort


Ekhems Gård

Mitt föräldrahem är till salu. En fantastisk gård i anslutning till Hallandsåsen. Ligger i Förslöv, mellan Båstad och Ängelholm. En ort med skola, affärer, pizzeria, apotek, m.m.

En gård med många möjligheter. Här finns en väl inarbetad gårdsbutik, ett flertal fullutrustade lägenheter, mark, skog, m.m. Kontakta mig vid intresse för affär.


Margretetorp Gästgifvaregården

Hotellfrukost med föräldrar och delar av egen familj. Det var verkligen en god frukostbuffé, i en skön och trivsam miljö, som Gästgifvaregården bjöd på!


Svenska Skönhetsakademin

Jag fick äran att vara modell under en av Skönhetsakademins vaxningsutbildningar i Varberg. En salong med stor bredd i sitt utbud!


Ving

Varje år åker jag och Anna  på tjejresa, detta året blev det med Ving. Det är verkligen lyx av högsta form! Att ha familj är något jag värderar väldigt högt, men ibland är det riktigt skönt att ta ledigt från jobbet, stänga dörren bakom sig till familjens hus och CHECKA UT!

Att göra PR-uppdrag är utanför mitt ordinarie arbete och utförs endast då jag bedömer mig ha energi till extra projekt. Är du intresserad av att anlita mig för PR-uppdrag för sociala medier, kontakta mig via paulina@4shape.se, 0703-35 63 86


I en extraordinär duo och i ett samstämmigt partnerskap skapar jag, tillsammans med @truelsen inredningsstylist, ett fantastiskt fönster ut mot världen och ut mot den publik ni önskar nå. Genom ett kreativt och professionellt genomförande förmedlar vi det ni vill sälja in, lyfta fram eller nå ut med. Ni berättar om era tankar och visioner, vi upplever och levererar oavsett om ni representerar en organisation, företag eller förening.


 

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

På den här bloggen får du del av pepp och support kring din psykiska- och fysiska hälsa (följa-knapp finns i menyn).  För daglig inspiration rekommenderar jag dig även att följa mig på Facebook: Paulina Sweden och Instagram: @paulina_sweden

Har du frågor – Fråga!
Är detta något du vill att andra ska få ta del av? – Dela! Dela-knappar finns nedanför eventuell reklam.

Allt gott! Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Stor kram //Paulina

Annonser