Samarbeten och uppdrag

You´ll find Google Translate in the menu.


Jag utför uppdrag på egen hand, men även tillsammans med inredningsstylisten och globetrottern Anna Truelsen.

jag o anna

”I en extraordinär duo och i ett samstämmigt partnerskap skapar jag, tillsammans med Anna, ett fantastiskt fönster ut mot världen och ut mot den publik ni önskar nå. Genom ett kreativt och professionellt genomförande förmedlar vi det ni vill sälja in, lyfta fram eller nå ut med. Ni berättar om era tankar och visioner, vi upplever och levererar oavsett om ni representerar en organisation, företag eller förening.”


Pågående samarbete

Jag har ett pågående samarbete med Trendrehab. Genom dem får du 20% rabatt genom att använda rabattkoden ”Paulina”. Här hittar du kvalitetsprodukter för bl.a. massage, rehab och vibrationsträning. Själv har jag en stark förkärlek till deras fotmassagemaskin, samt deras vibrationsplatta – det sistnämnda är absolut det bästa då man behöver lösa upp slagg som satt sig i en kropp med ett stagnerat lymfsystem.


4shape

4shape har varit min arbetsplats under flera år, nu är har jag sagt upp mig och väntar på nya äventyr. Här har jag varit marknadsansvarig, samt bl.a. arbetat som PT och massör.


Ditt Dubai

Tillsammans med @truelsen har jag fått göra en av mina livs resor. Resebolaget Ditt Dubai bjöd på en fantastisk upplevelse i form av ett ”tjejresekoncept”. Så proffsigt och genomtänkt med upplevelser som ”blowed my mind away”. Hit har jag åkt flera gånger sen dess och i september bär det av igen!

Vi testade fem uteställen av olika karaktär; Karma Kafé, Billionairemansion, Base, Zero Gravity och White Club. Se mer info i mina Dubai-inlägg i bloggen.

Första hotellet vi bodde på var Taj Dubai Downtown. Ett av del hotellen som Ditt Dubai har med i sitt silverpaket. Lyxig känsla med överraskande inslag!

Rove Downtown – finns med i bronspaketet hos Ditt Dubai.

Ocean View (silverpaket) och JA Resort (guldpaket), två syskonhotell i Ditt Dubais utbud.

Burj Club och Speedflex på Ocean view.

Burj Club och JA Resort


 

Svenska Skönhetsakademin

Jag fick äran att vara modell under en av Skönhetsakademins vaxningsutbildningar i Varberg. En salong med stor bredd i sitt utbud!


Ving

Varje år åker jag och Anna  på tjejresa, detta året blev det med Ving. Det är verkligen lyx av högsta form! Att ha familj är något jag värderar väldigt högt, men ibland är det riktigt skönt att ta ledigt från jobbet, stänga dörren bakom sig till familjens hus och CHECKA UT!


Inom kort kan du och ditt företag och förening boka in mig för marknadsföringsuppdrag av olika slag. Allt inom friskvård och hälsa, men också inom resor och upplevelser.


 

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

På den här bloggen får du del av pepp och support kring din psykiska- och fysiska hälsa (följa-knapp finns i menyn).  För daglig inspiration rekommenderar jag dig även att följa mig på Instagram: @paulina_sweden

Har du frågor – Fråga!
Är detta något du vill att andra ska få ta del av? – Dela! Dela-knappar finns nedanför eventuell reklam.

Allt gott! Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Stor kram //Paulina