Samarbete

Jag utför uppdrag på egen hand, men även tillsammans med inredningsstylisten och globetrottern Anna Truelsen.

jag o anna

”I en extraordinär duo och i ett samstämmigt partnerskap skapar jag, tillsammans med Anna, ett fantastiskt fönster ut mot världen och ut mot den publik ni önskar nå. Genom ett kreativt och professionellt genomförande förmedlar vi det ni vill sälja in, lyfta fram eller nå ut med. Ni berättar om era tankar och visioner, vi upplever och levererar oavsett om ni representerar en organisation, företag eller förening.”


Kraniosakral terapi

Britt Losman har mottagning i Göteborg och i Öxnevalla. Kraniosakral terapi (KS) är en mild, behaglig och djup behandlingsform som leder till att kroppen återfår sitt naturliga flöde. Då kan kroppen börja läka. Terapeuten hjälper kroppen att lösa upp låsningar som har uppkommit från både kroppsliga eller mentala påfrestningar.

Vi arbetar inte under samma tak, men tillsammans kompletterar vi våra erfarenheter och kunskaper, vilket gör att vi kan hjälpa dig mot ett bättre mående för en hållbar vardag.

Kontaktuppgifter: 0702-63 40 96


Trendrehab

Jag har ett pågående samarbete med Trendrehab. Genom dem får du 20% rabatt genom att använda rabattkoden ”Paulina”. Här hittar du kvalitetsprodukter för bl.a. massage, rehab och vibrationsträning. Själv har jag en stark förkärlek till deras tyngdtäcke och deras fitness plate – det sistnämnda är absolut det bästa då man behöver lösa upp slagg som satt sig i en kropp med ett stagnerat lymfsystem.


Ditt Dubai

Tillsammans med @truelsen har jag fått göra en av mina livs resor. Resebolaget Ditt Dubai bjöd på en fantastisk upplevelse i form av ett ”tjejresekoncept”. Så proffsigt och genomtänkt med upplevelser som ”blowed my mind away”.


Kontaktuppgifter: paulinasweden@outlook.com