Personlig träning

Bokning och kontakt:


Jag har en bred utbildning inom, träning, andning, massage och samtal. Detta gör att jag har nära till det helhetstänk som jag förespråkar. Varmt välkommen att boka tid och känn dig fri att ställa de frågor du går och bär på.


  • Träningsprogram för helkropp, främst för hemmaträning
  • Rörlighetsträning – nacke, axlar, bröstrygg, bäcken, m.m.
  • Bäckenbottenträning – efter graviditet och operation av framfall
  • Träningsprogram för Trendrehabs fitnessplate / vibrationsplatta
  • Träningsprogram/pass för par, kompisgäng, arbetsgrupper, m.m.

23659984_1717284521668818_250773994_o
En av mina klienter som jag fått äran att hjälpa inför Tough Viking

Känner du dig svag, stel eller går du med smärta och värk? Behöver du hjälp med träningsplanering, träningsprogram eller justering av teknik?
Jag utformar individuell hjälp genom att presentera en balanserad insats utifrån de delar jag ser som viktiga för vår hälsa; styrka, kondition, balans, rörlighet och andning.
Ingen är den andra lik och jag tror att det finns bra lösningar för alla oavsett; behov, mål, bakgrund, styrkor eller svagheter.


Träning för barn

Jag anser att det är av stor vikt att barnet tycker det är roligt att träna, så träningsprogrammet kommer i första hand ha det som fokus. Passet kommer utformas utifrån övningar som är anpassat efter barnets ålder, möjligheter, önskningar och behov.

23558093_1714374138626523_1472019658_o.png
Den här underbara killen hade som mål att kunna springa utan smärta – NU KAN HAN DET! 🙂

Är du nyfiken på vad forskningen säger om styrketräning för barn?
Gå in på Riksidrottsförbundet.


Referenser

”Paulina lyssnar på dig och med en varm personlighet hjälper hon. Hennes positiva energi smittar och hennes kunskap inom ämnet ger mig trygghet. Hon är vet vad hon gör!”
Malin Rickardsson, Fröken Foto

”Go och glad! Hjälpt mig med roligt och varierande träningsprogram som man lätt gör hemma!”
Evelina Börjesson, Falkenberg

”Paulina är en seriös och glad PT med en positiv inställning. Kunnig inom utförande av övningar inom stretch, styrketräning.”
Alexander Nordin

”Mycket bra personlig tränare som hjälpte mig med ett väldigt bra träningsschema som var anpassat efter min personlighet och mina önskemål. Om jag hade bott närmare så hade jag gärna haft Paulina som träningskompis. Rekommenderar starkt!”
Sandra Hedberg, Fritsla