”Tillsammans kan vi hjälpa fler”

Denna sida är för er som arbetar som hälso- och/eller skönhetsaktörer, men också för er som längtar efter att få göra något mer än det ni gör idag. Tillsammans kan vi hjälpa fler, tillsammans blir vi starka och tillsammans har vi det riktigt roligt! Låt oss nå nya höjder!

Det du gör nu, det är att kolla igenom alla delar i menyn, se till att ha koll på vad som bjuds på denna sida. Sidan kommer vidareutvecklas allteftersom våra företag utvecklas, så håll er ajour!

Behandling/paketering

Behandlingsapparater

Tillskott

Paulinas utbildningar

Föreläsningar/event

Paulinas team

Facebookgrupp

Paulinas företagsresa

Jag vill också arbeta med hälsa

Flera inkomstben

Tips på utbildningar

Kontakt

Behandling/paketering

Som företagare ska vi paketera på ett bra och snyggt sätt. Vi ska använda oss av olika hjälpmedel för att skapa det där ”lilla extra”, det som ger guldkant och en känsla av generositet. Vi paketerar också för att vi ska ha möjlighet att erbjuda kunden fler tjänster, vi skapar en helhet, en bredd i utbudet. Desto bättre vi pakterar, desto större sannolikhet att de väljer oss som sina hälso- eller skönhetsaktörer.

Till hjälpverktygen >> 

Tillbaka

Behandlingsapparater

Dessa behandlingsapparater är främst till för er som arbetar med klienter, men en del kan även användas av privatpersoner.

Att använda sig av elektroniska hjälpmedel gör våra behandlingar mer effektiva och våra klienter får önskar hjälp/effekt snabbare.

  • Andullationsbädd >> (kommer inom kort)
  • Bemer >> 
  • MEA -maskinen (kommer inom kort)

Tillbaka

Tillskott

För att hjälpa dina klienter optimalt, oavsätt om du arbetar med hälsa eller skönhet, så är grundläggande tillskott något som skapar förutsättningar för det mesta; hjärna, hud, hår, organ, leder, muskler, hjärta, kärl, osv

Detta var en pusselbit som gav stor förändring för mig som hälsoaktör. Jag kunde nu hjälpa människor på en helt annan nivå, än vad jag gjort tidigare.

Mer info >> (kommer inom kort)

Tillbaka

Paulinas utbildningar

Som företagscoach för jag dig vidare i din utveckling som individ och som företagare, med mål om att du ska nå ut lättare, hjälpa fler och få en hållbar ekonomi, som i sin tur tar dig mot dina mål. Jag leder dig till att bli mer businessmart och din personliga utveckling kommer ta nya höjder.

Utibldningarna är praktiska och teoretiska och bygger på det vinnande koncept jag tagit fram. All utbildning sker utifrån ett helhetsperspektiv och med ett mindset om att allt är möjligt.

Aktuella utbildningar >> (kommer inom kort)

 

Tillbaka

Föreläsningar/event

Som hälso- och/eller skönhetsaktör har du möjlighet att skapa event med mig som gäst. Eventet kan vara en föreläsning eller en workshop, m.m.

Halvdag, heldag, helg, eller en vecka. I Sverige eller utanför Sverige, oavsett så gör vi något riktigt bra av det!

Vid intresse, maila >>

Tillbaka

Paulinas team

Teamet växer och wow, vilken grej det är att få göra resan tillsammans med andra. Alla; unga och gamla, män och kvinnor, med erfarenhet, och utan. Tillsammans skapar vi mångfald och ”vi-känslan” blir självklart väldigt go och närande.

 

Tillbaka

Facebookgrupp

Vi som arbetar med hälsa och skönhet, vi är ofta som små öar, ibland i samarbete med andra, ibland ensamma. Välkommen till facebookgruppen ”Hälso- & skönhetsaktörer i och utanför Sverige”, här hittar du ett sammanhang som kan ge samarbete, ge motivation, ge möjlighet att ställa frågor, osv. Tillsammans kan vi hjälpa fler!

Till Fb-gruppen >>

Tillbaka

Paulinas företagsresa

Den resa jag bjuder på här, det är mina år som egen företagare. Jag har idag, endast några år efte start, ett stabilt och välmående företag med ett framgångsrikt koncept, både som hälsoaktör och företagscoach.

Jag vill med denna berättelse inspirera, väcka längtan och skapa ett hopp om att allt är möjligt. Ta mig i handen, så gör vi det tillsammans!

Till Paulinas företagsresa >> 

Tillbaka

Flera inkomstben

Jag förespråkar att man har flera inkomstben i sin business. Dels för att trygga sin ekonomi, men också för att komma närmare sina mål.

De flesta som arbetar med hälsa och/eller skönhet, bygger sin verksamhet på att man måste vara frisk för att få inkomst, verksamheten är beroende av att man är på plats för att utföra behandlingar.

Jag menar att vi behöver flera olika inkomstben för att stå stadigt i vårt företag. Vill du veta mer kring hur du kan bygga flera inkomstben, maila, så hjälper jag dig >>

Tillbaka

Tips på utbildningar

Det finns en uppsjö av utbildningar inom hälsa och friskvård. Dessa utbildningsaktörer har jag tittat närmare på och rekommenderar dem varmt.

Lymfmassör >>

Tillbaka

Kontakt

Jag befinner mig på västkusten, mellan Varberg och Borås, men rör mig över hela Sverige och utöver välden, så den geografiska placeringen är inget hinder från min sida.

Har du frågor eller önskar lotsning kring det som finns representerat på här, då är du välkommen att maila mig.

Maila >>

Tillbaka