Välkommen!

Förutom bloggen på denna sida, har du möjlighet att boka in dig för olika tjänster inom friskvård och hälsa för ditt fysiska mående, men också för din mentala hälsa. Jag kommer inom kort fortsätta att ta emot kunder för personliga möten. Pga många förfrågningar kommer jag även starta upp möjlighet för träffar via nätet, samt att det kommer finnas E-böcker för er som hellre tar del av kunskapen via den vägen.


På bloggen kommer du till störst del få inspiration för din mentala- och fysiska hälsa. Allt i ett naket format, med ”ups and downs”, med hopp om att få inspirera och motivera dig till att ”välja livet” på alla plan; allt för att du ska få ”leva livet” och bli den bästa versionen av dig själv, inifrån och ut.


För dig som vill veta lite mer om mig…

Familj och arbete
Jag bor på västkusten tillsammans med min man, våra tre pojkar och våra två hundar.

Jag precis lämnat min tjänst på 4shape och kommer framledes arbeta med friskvård och hälsa på Svenska skönhetsakademin i Varberg, samt som egen företagare. Förmodligen kommer jag även dyka upp i Kinna framöver, spännande framtid!

23634047_1715383971858873_1158613808_o

Kronisk värk och psykisk ohälsa
Jag lever med kronisk huvudvärk och jag har rester kvar från min utbrändhet (sen 2005). Givetvis är det inget som kryddar livet i positiv riktning, men jag låter det inte heller stjäla mitt liv eller min glädje!

Under flera år åt jag, som många andra, psykofarmaka för min psykiska ohälsa. Efter att jag lärde mig andas rätt har min stressnivå och ångest lämnat och jag har kunnat sluta med Sertralinet, en fantastisk seger som jag önskar att även andra ska få uppleva!

Med erfarenhet från att huvudvärken tog mitt liv vid tidigare ungdomsår, tog jag ett beslut om att den aldrig mer skulle få ta mitt liv. Det är stundtals en kamp men varken ”den”, eller resterna från utbrändheten, ska få stjäla min glädje!

23600153_1715385515192052_375039774_o

Träning och hälsa
Från en ungdom med destruktivt kroppsfokusering, dieter och skuldkänslor så har jag landat i att i ett långt sundare förhållningssätt till mig själv och min kropp.  Jag tränar inte för att jag inte tycker om mig och mitt utseende – jag gör det för att jag tycker om mig själv och vill ta hand om mig på bästa sätt. Det är viktigt för mig att det ska vara roligt att träna. Jag tror på att glädje är det bästa drivmedlet och för att inte den ska slockna behöver jag variation, träningskompisar och rätt fokus med blicken vänd mot välmående istället för kontroll och kroppsfixering.

Självkänsla
Jag har sedan tidig ålder varit fylld av rädslor, skam och självförakt. Jag har under många år lidit av posttraumatisk stress p.g.a. pistolhot som liten. Inte förrän -04, 27 år gammal, började jag med KBT, och en tid därefter även EMDR. Idag är jag mer hel som människa och jag känner att jag lever med luft under mina vingar. Jag förutsätter att resan kommer fortsätta och jag ser framemot varje ny utmaning och nyförvärvade insikter.

23633176_1715389695191634_1706694436_o.png

Tro
Min tro är basen i mitt liv och utifrån den agerar jag i min övertygelse om att Gud är långt mycket större än vad jag kan fatta och förstå. Inget är omöjligt i sällskap med honom!

23585353_1715385438525393_639583737_o


Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.


På den här bloggen får du pepp och support kring din psykiska- och fysiska hälsa (följa-knapp finns i menyn).  För daglig inspiration rekommenderar jag dig att följa mig på  Instagram: @paulina_sweden

Har du frågor – Fråga!
Är detta något du vill att andra ska få ta del av? – Dela! Dela-knappar finns nedanför eventuell reklam.

Allt gott! Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Stor kram //Paulina