”Välj livet”

Denna sida är till för dig som privatperson. Här hittar du det du behöver för att din kropp ska ha möjlighet att gå mot en bättre hälsa. Denna sida kommer bli mer och mer komplett, så se till att du tittar in här lite då och då. Det du gör nu, det är att du kollar igenom menyn. Här samlar jag det som du behöver för att få en bättre mental hälsa och ett bättre fysiskt mående. Ta mig i handen, så gör vi detta tillsammans!

onlinekurser

Friskvårdsbidrag

grundpelarna

Tillskott

Hjälpverktyg

Lymfsystemet

Föreläsningar/event

Paulinas hälsoresa

Här hittar du mer

Tips på hälsoaktörer

Jag vill också ge vidare

Kontakt

Onlinekurser

För dig som vill lära dig ”på riktigt” och samtidigt få hjälp längs vägen. Dessa kurser är online och de är förinspelade, så att du kan ta del av dem när du själv önskar. Kurserna är formade för att hjälpa din fysiska och mentala hälsa.

Tillbaka

Friskvårdsbidrag

Se till att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig eller hos någon annan. Ta vara på pengarna genom att ta del av något som kan ge dig en bättre hälsa och ett bättre välmående.

Jag finns på ePassi, du hittar onlinekurserna här >>

Önskar du köpa kurserna, men saknar ePassi? Då kan du få kvitto att lämna till arbetsgivare. Maila >>

Tillbaka

Grundpelarna

Jag har tagit fram fem grundpelare för en förbättrad mental och fysisk hälsa. Dessa grundpelare skapar förutsättningar för att din kropp och ditt mentala mående ska ha möjlighet att gå mot bättring.

Mer info >>

Tillbaka

Tillskott

Du kan äta hur mycket tillskott som helst, men har du hårda cellmembran, då kan inte kroppen ta upp den näringen du stoppar i dig. Mao kan det va så att du bajsar och kissar ut en hel förmögenhet, utan att det gjort någon nytta för din kropp.

Jag ska berätta för dig om hur du ”öppnar” dina cellmembran och därmed också skapar normala funktioner i din hjärna och i dina celler.

Mer info >> 

Tillbaka

Hjälpverktyg

När vi gör egenvård för att få igång våra kroppar och få igång vårt flöde, då ska vi med fördel ta hjälp av olika hjälpverktyg. Arbetet blir mycket mer effektivt om vi gör det.

Min ambition är att skapa så många samarbeten, att ni inte ska behöva betala fullpris för några av de hjälpverktygen som jag tipsar om.

Mer info >> 

Tillbaka

Lymfsystemet

Lymfsystemet är vårt reningssystem. Om det inte funkar som det ska, då samlar vi på oss vätska och gammalt skräp fastnar, vilket skapar inflammationer, övervikt och andra besvär.

Får du igång ditt lymfsystem, utifrån ett helhetsperspektiv, då kommer du också få igång andra funktioner i kroppen. Allt hänger ihop.

Med enkla medel kan du hjälpa ditt lymfsystem, vilket kommer ge dig ett bättre fysiskt och mentalt mående.

Mer info >>

Tillbaka

Föreläsningar/event

Kommande föreläsningar

Team Malmö och Helsingborg – Söderberg & Partner – sluten grupp (ej öppen för andra)

Elins Massage & Hudvård, Valdemarsvik – endast för befintliga kunder

Tillbaka

Paulinas hälsoresa 

Här berättar jag om min hälsoresa från utbrändhet, samt om min lymfprocess, resor som påverkat hela mitt mentala och fysiska mående.

Jag vill poängtera att detta inte har fokus på utseendet, utan på den mentala och fysiska hälsan. Vi är vackra precis som vi är, men alla kroppar mår inte bra av att se ut som dom gör. Att kroppsformen ändras, det kommer som bonus för er som önskar det.

Vi är alla unika och våra vägar ser olika ut. Detta är min väg och genom den vill jag ge dig hopp och förtröstan om att det går att förändra den situation som är just nu.

Mer info >> 

Tillbaka

Här hittar du mer

Jag finns på många platser på nätet. Följ, prenumerera och häng med!

Instagram >>

Facebook >>

Lymfsystemet (Fb) >>

YouTube >>

LinkedIn >>

TikTok >>

Kursplattformen >>

ePassi  >>

Tillbaka

Tips på hälsoaktörer i Sverige

Många kontaktar mig och undrar vilka duktiga hälsoaktörer det finns runt om i Sverige. Här samlar jag de som jag har stort förtroende för.

Mer info >>

Tillbaka

Jag vill också ge vidare

Vill du va med och hjälpa andra? Vill du ge vidare av det du fått? Önskar du förändring i ditt liv? 

Jag tror att vi alla, har något att ge vidare, något som kan hjälpa andra människor. Är du en av de som önskar få vara med och hjälpa andra till att höja sin livskvalité?

Kanske har du själv hittat vägen genom ohälsa, fysiskt eller mentalt. Kanske har du en längtan efter att få göra skillnad. Jag finns här om du vill ha stöd i din process mot nya steg i ditt liv.

Skicka ett mail, berätta om dina tankar, så tar vi en träff irl eller via Zoom. Varmt välkommen!

Mail >>

Tillbaka

Kontakt

Jag befinner mig på västkusten, mellan Varberg och Borås, men rör mig över hela Sverige och utöver välden, så den geografiska placeringen är inget hinder från min sida.

Observera att jag EJ längre tar emot klienter för behandlingar eller coaching, däremot lotsar jag gärna er när det kommer till era frågor kring sådant som finns representerat på denna hemsida. Det är gratis.

Önskar du komma i kontakt med mig, ber jag dig maila.

Maila >>

Tillbaka