skapa ett större värde

Tillskott

Reklam: Oberoende distributör Zinzino ”Med bra tillskott kan du hjälpa dina klienter inifrån och ut, vilket skapar ett mervärde på ny nivå”

Jag hade skapat ett stort smörgåsbord av olika behandlingar och tjänster, men mitt i allt detta kände jag att jag saknade något, en viktig pusselbit för att kunna hjälpa inifrån och ut, hjälpa hjärna och celler.

När jag tog in tillskotten i min verksamhet, då började nya resultat visa sig. Det är först när celler och hjärna får rätt mat, som kroppen kan komma i normala funktioner, vilket gynnar det arbete vi utför genom behandlingar och tjänster.

Om vi ger kropp och hjärna vad de behöver, då kan vi lättare nå resultat och få kroppen att arbeta för oss, vilket gynnar alla hälso- och skönhetsresor som vi arbetar med.

 

Oberoende distributör Zinzino

val av märke

Om man vill arbeta med tillskott, finns det ett flertal märken på marknaden. För mig var det viktigt att det skulle vara ett seriöst företag och att produkterna skulle sticka ut när det kommer till kvalité och effekt. På sidan ”Paulinas företagsresa” berättar jag om hur jag tog beslutet att arbeta med just Zinzino.

Längre ner, på denna sidan, har jag listat några saker man ska titta på när man väljer företag att arbeta med. Välj med vishet, det gör skillnad när det kommer till förtroende för det ni gör, samt att det ger kvalité.

Själv har jag, som sagt, valt att arbeta med Zinzino, ett företag som alltmer växer i mina ögon, både när det kommer till företagets värdegrund och när det kommer till effekter hos mina klienter. Är du nyfiken på dem och deras produkter, då är du välkommen att maila mig, så kan vi boka in en träff online eller på plats. Väljer du att arbeta med dem, då kommer du med i mitt team och jag får äran att hänga med dig framöver!

Mail >>

Mer info, distributör för Zinzino >>

några tips

från webshoppen

Här presenterar jag några av de produkter som finns i Zinzinos sortiment och som jag arbetar med. Önskar du kolla in hela deras webshop, hittar du den här >>

 

balansolja - omega3

Omega3 är något som ca 95% av alla behöver. Den påverkar hela oss; utanpå, inuti, hjärnan, organ, osv. Den påverkar varje cell, dvs hela kroppen.

Vi behöver olika fettsyror och vi behöver dem i lika stora delar i förhållande till varandra. Det vanliga är att vi har höga mängder av omega6 (inflammationsdrivande) och alldeles för lite av omega3 (inflammationshämmande).

Vad gör Balansoljan bättre än många andra oljor? – Jag ska förklara varför Balansoljan sticker ut.

När man gör olja av fisk, då sker en reningssprocess. I denna reningsprocess, försvinner bla oljans ”skydd”, det som skyddar den från att ”rosta”/”dö”.

Många märken tillsätter inte detta skydd igen eller så tillsätter de bara lite av skyddet, då det är en dyr process. Vissa oljor som finns på marknaden, håller endast 5 timmar efter att du svalt dem, sen dör de. Vissa oljor håller 15 och 20 timmar, men Balansoljan har så mycket av bra och kvalitativa polyfenoler, så den håller i över 35 timmar. Detta är unikt och patenterat. För att cellerna ska få det de behöver, då behövs en olja som håller lång tid efter att vi intagit den.

Vad gör Balansoljan? – EFSA (EU´s ”Hälsopolis”) har godkänt att vi får säga att Balansoljan ger dig följande, vilket är riktigt häftigt!

 • Normal hjärnfunktionm.
 • Lägre kolesterol i blodet
 • Normal muskelfunktion
 • Normal celldelning
 • Normalt blodtryck
 • Motverkar oxidativ stress
 • Normal benstomme
 • Normal hjärnutveckling avfoster och ammande spädbarn
 • Normala tänder
 • Normal syn
 • Normalt immunförsvar
 • Normal hjärtfunktion

Blodtest – Till balansoljan kan man ta ett blodtest.

Man tar ett företest för att se hur cellhälsan ser ut idag, testet visar resulat av vad du fått i dig de senaste 120 dagarna. Vid ett sådant test, får du svart på vitt, hur bra den maten/oljan är som du har intagit hitintills. Väldigt spännande, eller hur!

Efter 120 dagar så tar man ett eftertest, för att se utvecklingen, på cellnivå.

Testet visar:

 • Hur obalansen ser ut mellan omega6 och 3 – Desto mer obalanser, desto mer dysfunktion i kroppen.
 • Hur mycket omega3 du fått i dig de senaste 120 dagarna
 • Om dina cellmembran är hårda eller elastiska – om de kan ta in näring och släppa ut slaggprodukter.
 • Hur din mentala hälsa är
 • Hur väl din lever kan omvandla omega6
 • Hur stort skyddsvärdet är – hur väl fettsyrorna kan hjälpa dina celler att skydda dig mot framtida ohälsa.

I och med att produkten är testbaserad, så vet man om man behöver den eller ej. Det kan aldrig bli bättre än så.

Zinobiotic - tarm

Magens mående påverkar hela oss, bla vår hjärna och vårt immunsystem. Viktiga delar och något som många behöver för sin hälsa. 

Många fiberprodukter på marknaden innehåller i oftast bara en eller två typer av kostfibrer, medan denna innehåller hela åtta stycken. Detta säkerställer fördelar för hela tjocktarmen.

Resistent stärkelse, inulin, betaglukaner från havre, fruktoligosackarider (FOS) och psylliumskal fermenteras i tjocktarmen och främjar flera tarmfunktioner, t.ex. bidrar resistent stärkelse till en minskning av den annars normala ökningen av blodsockret efter måltider.2

Tarmhälsa – Dessa fibrer stimulerar tillväxten av goda bakterier i hela tjocktarmen. Det finns över 100 triljoner bakterier i den mänskliga tjocktarmen, och medan vissa är bra för vår hälsa är andra mindre önskvärda. De goda bakterierna använder kostfibrer som bränsle, vilket gör det möjligt för dem att öka i antal och tränga undan de mindre önskvärda bakterierna. En hälsosam mage är viktig för en frisk kropp!

Fibrer bidrar också till en fullhetskänsla i magen (vilket kan hjälpa till med aptitkontroll), men minskar samtidigt uppsvälldhet.

Dosering – Det kan förekomma en kort justeringsperiod medan fibrerna börjar förbättra bakteriepopulationen, men detta är ett mindre och övergående steg på vägen mot en bättre situation. Det är med fördel om du börjar med ett kryddmått, för att sedan öka upp succesivt. Tänk också på att öka ditt vattenintag iom att du fyller på med fibrer.

Normala kolesterolnivåer – En av de åtta fibrerna är betaglukaner från havre. Dessa har en funktion för att upprätthålla normalt kolesterol.3

Glutenfri – ZinoBiotic+ innehåller speciella betaglukaner från havre som är fria från gluten och kontamination från andra sädesslag.

Övriga ingredienser – ZinoBiotic+ innehåller endast aktiva ingredienser. Det finns inga hjälpämnen i produkten.

mindre bild
Viva+ - hjärna

I och med att denna tablett stödjer hjärn- och nervfunktioner, så blir den väldigt mångfacetterad. 

En tablett du tar vid behov. Tabletterna har dessa effekter:

 • Insveper dig i lyxig komfort, får den tillfälliga stressen att smälta bort och hjälper dig att slappna av!
 • Hjälper dig att sova lugnt så att du på ett naturligt sätt får en djupare sömn. 
 • Bidrar till att återställa mental vakenhet när du känner dig sömnig eller utmattad, samt förbättrar koncentrations-, inlärnings-, minnes- och resonemangsförmågan. 
 • Innehåller vitamin C och magnesium som stödjer ett normalt nervsystem och bidrar till att lindra vanlig stress
 • Innehåller vitamin C och magnesium som bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning
 • Innehåller vitamin C som främjar ett positivt humör 
 • Innehåller jod, magnesium och vitamin C som stödjer en normal mental prestation 
 • Innehåller jod och magnesium som stödjer en normal kognitiv funktion
 • Naturliga ingredienser, godkänd av VEGAN SOCIETY

  Xtend - vitaminer

  En multivitamin som bla stärker upp immunförsvaret.

  Vtiaminer B (B1-B12) och även flera olika mineraler i Xtend+ som koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som uppger att de är viktiga för en normal energiomsättning. Xtend+ innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till benstomme och muskler.

  Dessa är vitaminerna D, C och K och mineralerna magnesium, mangan och zink. Xtend+ innehåller 1-3, 1-6 betaglukaner. Dessa näringsämnen, som har utvunnits ur cellväggarna i höggradigt renade, patententskyddade stammar av bagerijäst, har påvisats stärka immunförsvaret3. Flera av föreningarna (t.ex. folat, järn, vitamin B6, koppar) bidrar också till denna viktiga hälsofördel. Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend+ även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från en blandning av frukt, kryddor och grönsaker. Om du skulle vilja ha samma mängd näringsämnen från livsmedel, skulle du behöva äta mer än 3 000 kalorier av den mest näringsrika maten varje dag.

  • Njut av mer energi
  • Förbättra funktionen i din benstomme och i dina leder
  • Bidrar till ett normalt immunförsvar
  • Tillhandahåller ett omfattande program med näringsfaktorer som behövs för tillväxt och återuppbyggnad av vävnad
  • Vitaminer utvunna ur naturliga källor Vitamin C från acerola Vitaminer B från bovete Magnesium från havsvatten
  • Helt naturliga hjälpämnen från Ris (fyllnadsmedel) Potatis (fyllnadsmedel) Kokosnöt (klumpförebyggande medel)
  • Kommer i växtbaserade kapslar istället för tabletter, godkänd av VEGAN SOCIETY
   Zinogene - detox

   Denna produkt ger dig en kraftig detox som tar bort gamla spökceller och aktiverar dina stamceller. Produkten är till för dig som är ca 45+ och används några veckor i stöten, alternativt lägre dos över längre tid.

   Kurkuminextrakt
   Med sin ljusgula färg är kurkumin hörnstenen i ZinoGene+formuleringen. Som medlem av ingefärsfamiljen, framställs kurkumin av växter i släktet Curcuma longa. Historiskt sett har kurkumin använts i Indien i tusentals år, både som krydda och som en del av deras ayurvediska traditioner. Idag används den i stor utsträckning runt om i världen för kosttillskott, kosmetika, smaksättning av livsmedel och färgsättning av livsmedel. Det finns många olika kurkuminextrakt på marknaden, men det är stor variation när det gäller deras biotillgänglighet, och de skiljer sig därför mycket åt när det gäller hur mycket av ingrediensen som ger en aktiv effekt. Det kurkuminextrakt som finns i våra produkter är mycket noggrant utvalt och ger ett fullt spektrum av kurkuminoider. Vi har valt den globalt prisbelönta ingrediensen HydroCurc®, som är världens mest biotillgängliga kurkumin. Detta innebär förbättrad absorption och därmed förbättrad effekt och funktionalitet.

   Quercetin
   Quercetin är ett naturligt pigment som finns i många frukter, grönsaker och spannmål. Den har antioxiderande egenskaper och tillhör en undergrupp av polyfenoler som kallas flavonoider. Det uppskattas att en genomsnittlig person konsumerar 10–100 mg av den varje dag via matkällor såsom lök, äpplen, kapris, bär, broccoli, citrusfrukter, körsbär, kaffe, druvor, grönt te och rött vin.
   Viktigt att notera är att mängden quercetin i livsmedel kan bero på de förhållanden under vilka maten odlades. För att optimera biotillgängligheten och funktionaliteten har vi gjort vår egen patenterade blandning av quercetin med tre olika ingredienser från två olika växtkällor: pagodträd och lök. Som alltid är kvaliteten på våra ingredienser lika viktig som kvantiteten, och detta har varit vår prioritet när det gäller de quercetinkällor som vi har valt ut för denna formulering.

   Fucoider
   Brunalger innehåller ett element som kallas fucoid. Fucoider från alger är ämnen med icke-vidhäftande föreningar (ungefär som en biologisk motsvarighet till teflon). De finns i olika arter av brunalger och är belägna i algplantans cellväggar, som skyddar dem mot yttre påfrestningar. Fucoiders näringsmässiga egenskaper är inget nytt. Historiskt sett har alger, som innehåller fucoider, använts i forntida traditioner i tusentals år. Faktum är att de första uppgifterna om deras användning kan dateras till år 12 000 f.Kr., då arkeologiska utgrävningar i Monte Verde i Chile har avslöjat bevis för att de användes. Idag blandas fucoider in som värdefulla ingredienser i näringsprodukter. Vi vet att kvalitet och pris varierar avsevärt mellan de olika leverantörerna, och vi har valt att använda en exklusiv fucoidingrediens i vår ZinoGene+.

   Frågor och beställning – Maila mig om du har frågor eller önskar hjälp med beställning.

   Mail >>

   mindre bild
   Zinoshine - D-vitamin

   Min erfarenhet säger att du behöver mindre dos av denna D-vitaminen än av många andra märken. I och med att den innehåller flera sorters magnesium, så blir upptaget mycket effektivt.

   • Stöder immunförsvaret
   • Minskar trötthet och håglöshet
   • Stöder muskel-, ben- och tandfunktion

   Önskar du hjälp med beställning eller om du har fågor, skicka ett mail.

   Mail >>

   vi gissar inte

   Testbaserad näring

   Nu kan vi ta tester som visar hur våra värden ser ut, vi behöver inte längre gissa om vi behöver en produkt eller ej.  En fantastisk möjlighet för den som vill veta hur det står till med celler, blodsocker och D-vitaminnivåer. I och med att konsumenterna efterfrågar tester, så förutsätter jag att Zinzino kommer ta fram fler framöver och det ser jag verkligen framemot!

   Testerna analyseras på det världsledande och oberoende forskningsparken Vitas, i Norge. Mer info, se längre ner.

   HbA1c - Test

   Med detta test testar du ditt långtidsblodsocker. Det innebär att du får indikationer på om du har tendens till att få diabetes 2, redan innan du får allvarligare symtom.

   • Mätning av långtidsblodsockernivåer
   • Livsstilsbedömning
   • Inkluderar en typ 2 diabetesriskbedömning
   • Personliga rekommendationer kring hur du förbättrar din hälsa
   • Spåra dina framsteg

   Hjälp med beställning: Mail >>

    balanstest

    Detta test kan du ta av följande anledningar:

    1.  Du äter en omega3 och undrar om den hjälper dina celler till balans. 

    2. Du ska börja med Balansoljan och vill veta hur din cellhälsa ser ut innan du börjar intaget, samt hur det ser ut efter 120 dagars användning. (Det tar 120 dagar för blodcellen att förnyas)

    3. Du tar Balansoljan regelbundet över tid och har redan gjort före- och eftertestet, men vill ha kolla på dina värden. Rekommendation är att ta ett test per år.

    Testet visar:

    • Hur obalansen ser ut mellan omega6 och 3 – Desto mer obalanser, desto mer problem i kroppen.
    • Hur mycket omega3 du fått i dig de senaste 120 dagarna
    • Om dina cellmembran är hårda eller elastiska – om de kan ta in näring och släppa ut slaggprodukter.
    • Hur din mentala styrka är
    • Hur väl din lever kan omvandla omega6
    • Hur stort skyddsvärdet är – hur väl dina fettsyror kan skydda dig mot framtida ohälsa.
    • Testsvaren visar dina nivåer av de 11 essensiella fettsyrorna.

    Önskar du hjälpa att beställa, ber jag dig maila mig.

    Mail >>

    mindre bild
    Vitamin D - test

    Många tar alldeles för lite D-vitamin, andra tar alldeles för mycket, till och med så mycket att de blir förgiftade.

    Med detta testet ser man hela skalan, om du har giftiga nivåer av D-vitamin, om du har skadligt för låga nivåer, samt allt där emellan.

    Statusen kan variera under året, beroende på solexponering där du bor, kost och kosttillskott. Därför är det rekommenderade testintervallet 120 dagar. Genom att använda ditt personliga test-ID får du djupgående personliga rekommendationer, baserat på din D-vitaminstatus, för att optimera den.

    Maila om du önskar att jag hjälper dig att beställa eller om du har frågor.

    Mail >>

    när du ska välja företag

    välj med vishet

    Välj ett företag som är väletablerat i Sverige och som har funnits här länge. Ett företag som visar att de är hållbara över tid. Jag har valt att arbeta med Zinzinos produkter, då de bl.a. har den bästa omega3 som jag hittat, so far, sen har de funnits på marknaden sedan 2015 och är ett stabilt företag med en god värdegrund, vilket är viktigt för mig.

    VAL AV SPONSOR/TEAM – Kanske har du tidigare blivit presenterad för något företag, men valt att avvakta. Kanske är tiden inne nu, kanske om ett halvår. Det är inte bara företaget som är viktigt, utan även val av den som kommer bli din teamledare, din sponsor. När du ska välja vem du ska gå med, då ska du välja en person som du vill ”ta rygg på”, någon som du har förtroende för och som du känner dig trygg och inspirerad av. Detta gäller oavsett vilket företag du väljer att arbeta med. Jag tar inte in vem som helst i mitt team, jag vill ha med dem som känner att de vill något mer, som är redo för något nytt och som är hungriga på att utvecklas som person och företagare. Som sponsor tycker jag att man har man som uppdrag att få dig att lyckas, både som distributör och som företagare i stort. Önskar du att hänga på mig, skicka ett mail, så bokar vi en träff online eller på fysisk plats. Maila >>

    FORSKNINGSPARKEN VITAS – Om företaget utför tester, kolla så att de använder sig av ett oberoende laboratorie, så att de inte tar fram testresultaten på egen hand.  Zinzino använder sig av en oberoende forskningspark. Testerna görs på samma papper som används vid PKU- testerna, som görs på alla våra bäbisar. Det är ett riktigt gediget test med mycket information. Vitas är en oberoende forskningspark som används av bla de stora universitetetssjukhusen världen över, bla Lunds universitetssjukhus. Tidigare har även OS analyserat sina dopingtester där. Med andra ord är detta ett test med hög precision och stor tillförlitlighet.

    DIREKTFÖRSÄLJNING – Jag önskade arbeta med ett direktförsäljningsföretag, detta då man slipper stå med lager och man får utbildningar, personlig utveckling, all for free. Sen är det ofta högre inkomstmöjlighet än om man köper in för att sedan sälja vidare. Dessutom har ofta dessa företag väldigt hög kvalité på sina produkter.

    Med ett direktförsäljningsföretag menas att man köper produkterna direkt från distributör (mig i detta fallet), utan mellanhänder så som butiker, etc. Kunden beställer via en länk, vilket gör att man inte behöver stå med lager. Väldigt smidigt!

    Det är viktigt att företaget du väljer är med i branschorganisationen för direktförsäljning (directsellingsweden.se) i Sverige och i alla länder där de distribuerar. Gå gärna in på deras hemsida, det är många företag som inte platsar på den listan. Zinzino är ett av de som finns listade där och det är av stor vikt för mig. Denna form ska ej blandas ihop med pyramidspel och annan ”fuffens”.

    FULL INSYN – Välj ett företag som är transperant, dvs att vem som helst kan ta del av precis allt som händer i företaget. Jag är väldigt glad över att Zinzino är börsnoterat, det gör att de fullt ut är ett transperant företag med full insyn.

    RENA PRODUKTER – Välj ett företag med rena produkter och med hög kvalité på produkterna. Ge dina kunder något som är riktigt bra! I och med att Zinzino arbetar med testbaserade produkter, så får man svart på vitt hur de påverkar oss.

    VILLKOR – Se till att välja ett företag med bra villkor för kunden. Man ska kunna ångra sitt köp och få pengarna tillbaka. Man ska kunna köpa lösa produkter och man ska kunna prenumerera om man vill det.

    Jag har än så länge inte hittat något företag med bättre villkor än Zinzino. Man kan pausa sitt abonnemang under två perioder under sina 6 månader av bundet abonnemang. Man kan också avsluta det innan tiden löpt ut, genom att betala 500kr och lämna tillbaka resterande produkter.

    JAG HAR HÖRT NEGATIVA SAKER OM ZINZINO – Ja, så är det, det finns alltid de som behöver lufta det negativa och ofta bottnar det i missförstånd, oförståelse, att man är konkurrent eller indirekt konkurrent, att distributören brutit i information, osv. Anledningarna kan vara många ovh det är ofta de rösterna som blir hörda, särskilt om media får va med i leken. Jag är fullt trygg med företaget och i produkterna. Jag har testat och utvärderat med kritiskt förhållningssätt och landat i att jag är i samarbete med helt rätt företag. Läs mer under ”Paulinas företagsresa”. Dessutom är det väldigt roligt att fler stora näringsexperter, i vårt land, har tagit in Zinzino i sina verksamheter, de har sett storheten i dessa produkter, jätteroligt! Bland dessa är ”Johannes Cullberg” och ”Food Farmacy”.