mot nya höjder

Samarbete

samarbetspartners

för er som önskar  samarbete

 

Goda samarbetspartners är viktigt för mig och jag väljer dem med omsorg då jag endast vill förmedla hög kvalité. Jag samarbetar gärna med både mindre och större företag, i korta eller långvariga projekt, i eller utanför Sveriges gränser.

Samarbetet utformas utifrån gemensamma önskemål och paketeras olika beroende på vilka ni är och vad ni önskar. Vid intresse ber jag er kontakt mig via telefon eller mail:

TrendRehab

Långvarigt samarbete där jag testar och promotar hälsoprodukter utifrån hur jag anser att privatpersoner och företagare kan använda dem för en bättre mental och fysisk hälsa för sig själva eller för sina klienter. Kunder handlar med rabattkod.

Zinzino

För att kunna erbjuda en bredare väg till hälsa, har jag gått in som oberoende distributör för att ha möjlighet att förmedla tillskott till hög kvalité. Kunder köper sina produkter via en länk jag förmedlar till dem.

Ditt Dubai

Ett veckouppdrag på plats i Dubai tillsammans med inredningsstylisten och globetrottern @truelsen I en extraordinär duo, och i ett samstämmigt partnerskap, skapar vi ett fantastiskt fönster ut mot världen och ut mot den publik ni önskar nå. Genom ett kreativt och professionellt genomförande förmedlar vi det ni vill lyfta fram.