Grundläggande

Tillskott

Reklam: Oberoende distributör Zinzino. ”Vi måste börja med att ”öppna upp” våra celler, annars bajsar vi ut våra investeringar i toaletten”

Utifrån närmare 900.000 blodtestanalyser, ser man att 95% av oss går med hårda celler. När vi har hårda celler, då kan inte kroppen ta in den näring vi äter och inte heller släppa ut de slaggprodukter vi bär på.

Hårda celler innebär att vi har en obalans mellan fettsyrorna som ska bygga våra cellmembran. Det blir det felsignaler och det skapas dysfunktion, vilket skapar problem för hela vår varelse, med olika uttryck för olika individer. Det kan handla om utveckling, hjärna, hjärta, kärl, hud, hår, organ, muskler, leder, blodtryck, m.m.

När fettsyrorna är i balans, då skapas det en samstämmighet i vår kropp och i vår hjärna och våra funktioner fungerar normalt.

Grunden är att öppna upp våra celler och göra cellmembranet elastiskt.

 

Oberoende distributör Zinzino

Jag lotsar dig

I och med att det finns flera likvärdiga produkter och att man kan få produkterna för ett dyrare och ett billigare pris, så hjälper jag dig gärna att beställa, så att det blir så bra som möjligt för dig.

Vill du ha min hjälp, ber jag dig maila mig. Skriv gärna med dina frågor och dina hälsoutmaningar, så kan jag lotsa på bästa sätt. När du handlar via mig, bjuder jag på gratis hjälp med testgenomgångar och coaching kring produkterna i relation till din hälsa. Vid nedanstående bilder har jag samlat mina favoriter. De är bra var för sig, men riktigt vassa när vi tar dem i kombination med varandra.

Önskar du beställa själv, då ber jag dig välja mig som distributör, Paulina Sweden. Då har du min support längs tiden du tar produkterna.

Till webshop >>

balansolja - omega3

Omega3 påverkar hela dig; utanpå, inuti, din hjärna, dina organ, osv. Den påverkar varje cell, dvs hela din kropp.

Vi behöver olika fettsyror och vi behöver dem i lika stora delar i förhållande till varandra. Det vanliga är att vi har höga mängder av omega6 (inflammationsdrivande) och alldeles för lite av omega3 (inflammationshämmande).

Vad gör Balansoljan bättre än många andra oljor? – Jag ska förklara varför Balansoljan sticker ut.

När man gör olja av fisk, då sker en reningssprocess. I denna reningsprocess, försvinner bla oljans ”skydd”, det som skyddar den från att ”rosta”/”dö”.

Många märken tillsätter inte detta skydd igen eller så tillsätter de bara lite av skyddet, då det är en dyr process. Vissa oljor som finns på marknaden, håller endast 5 timmar efter att du svalt dem, sen dör de. Vissa oljor håller 15 och 20 timmar, men Balansoljan har så mycket av bra och kvalitativa polyfenoler, så den håller i över 35 timmar. Detta är unikt och patenterat. För att cellerna ska få det de behöver, då behövs en olja som håller lång tid efter att vi intagit den.

Vad gör Balansoljan? – EFSA (EU´s ”Hälsopolis”) har godkänt att vi får säga att Balansoljan ger dig följande, vilket är riktigt häftigt!

 • Normal hjärnfunktionm.
 • Lägre kolesterol i blodet
 • Normal muskelfunktion
 • Normal celldelning
 • Normalt blodtryck
 • Motverkar oxidativ stress
 • Normal benstomme
 • Normal hjärnutveckling avfoster och ammande spädbarn
 • Normala tänder
 • Normal syn
 • Normalt immunförsvar
 • Normal hjärtfunktion

Blodtest – Till balansoljan kan man ta ett blodtest.

Man tar ett företest för att se hur cellhälsan ser ut idag, testet visar resulat av vad du fått i dig de senaste 120 dagarna. Vid ett sådant test, får du svart på vitt, hur bra den maten/oljan är som du har intagit hitintills. Väldigt spännande, eller hur!

Efter 120 dagar så tar man ett eftertest, för att se utvecklingen, på cellnivå.

Testet visar:

 • Hur obalansen ser ut mellan omega6 och 3 – Desto mer obalanser, desto mer dysfunktion i kroppen.
 • Hur mycket omega3 du fått i dig de senaste 120 dagarna
 • Om dina cellmembran är hårda eller elastiska – om de kan ta in näring och släppa ut slaggprodukter.
 • Hur din mentala hälsa är
 • Hur väl din lever kan omvandla omega6
 • Hur stort skyddsvärdet är – hur väl fettsyrorna kan hjälpa dina celler att skydda dig mot framtida ohälsa.

Frågor eller beställning: Det finns flera olika Balansoljor att välja på och det kostar olika beroende på vad du väger. Skriv ett mail till mig med dina frågor och berätta gärna om dina hälsoutmaningar, så ska jag lotsa dig till rätt produkt.

Mail >>

Zinobiotic - tarm

Magens mående påverkar hela oss, bla vår hjärna och vårt immunsystem. Viktiga delar!.

Många fiberprodukter på marknaden innehåller i oftast bara en eller två typer av kostfibrer, medan denna innehåller hela åtta stycken. Detta säkerställer fördelar för hela tjocktarmen.

Resistent stärkelse, inulin, betaglukaner från havre, fruktoligosackarider (FOS) och psylliumskal fermenteras i tjocktarmen och främjar flera tarmfunktioner, t.ex. bidrar resistent stärkelse till en minskning av den annars normala ökningen av blodsockret efter måltider.2

Tarmhälsa – Dessa fibrer stimulerar tillväxten av goda bakterier i hela tjocktarmen. Det finns över 100 triljoner bakterier i den mänskliga tjocktarmen, och medan vissa är bra för vår hälsa är andra mindre önskvärda. De goda bakterierna använder kostfibrer som bränsle, vilket gör det möjligt för dem att öka i antal och tränga undan de mindre önskvärda bakterierna. En hälsosam mage är viktig för en frisk kropp!

Fibrer bidrar också till en fullhetskänsla i magen (vilket kan hjälpa till med aptitkontroll), men minskar samtidigt uppsvälldhet.

Dosering – Det kan förekomma en kort justeringsperiod medan fibrerna börjar förbättra bakteriepopulationen, men detta är ett mindre och övergående steg på vägen mot en bättre situation. Det är med fördel om du börjar med ett kryddmått, för att sedan öka upp succesivt. Tänk också på att öka ditt vattenintag iom att du fyller på med fibrer.

Normala kolesterolnivåer – En av de åtta fibrerna är betaglukaner från havre. Dessa har en funktion för att upprätthålla normalt kolesterol.3

Glutenfri – ZinoBiotic+ innehåller speciella betaglukaner från havre som är fria från gluten och kontamination från andra sädesslag.

Övriga ingredienser – ZinoBiotic+ innehåller endast aktiva ingredienser. Det finns inga hjälpämnen i produkten.

Frågor och beställning – Jag hjälper dig gärna med detta. Maila mig och skriv med dina eventuella frågor.

Mail >>

mindre bild
Viva+ - hjärna

”Familjens knark” som min yngsta son säger. Den är väldigt mångfacetterad, så jag förstår vad han menar 😉

En tablett du tar vid behov. Tabletterna har dessa effekter:

 • Insveper dig i lyxig komfort, får den tillfälliga stressen att smälta bort och hjälper dig att slappna av!
 • Hjälper dig att sova lugnt så att du på ett naturligt sätt får en djupare sömn. 
 • Bidrar till att återställa mental vakenhet när du känner dig sömnig eller utmattad, samt förbättrar koncentrations-, inlärnings-, minnes- och resonemangsförmågan. 
 • Innehåller vitamin C och magnesium som stödjer ett normalt nervsystem och bidrar till att lindra vanlig stress
 • Innehåller vitamin C och magnesium som bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning
 • Innehåller vitamin C som främjar ett positivt humör 
 • Innehåller jod, magnesium och vitamin C som stödjer en normal mental prestation 
 • Innehåller jod och magnesium som stödjer en normal kognitiv funktion
 • Naturliga ingredienser, godkänd av VEGAN SOCIETY

   Frågor och beställning – Maila mig, så hjälper jag dig.

  Mail >>

  Xtend - vitaminer

  En multivitamin som bla stärker upp ditt immunförsvar. 

  Vtiaminer B (B1-B12) och även flera olika mineraler i Xtend+ som koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som uppger att de är viktiga för en normal energiomsättning. Xtend+ innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till benstomme och muskler.

  Dessa är vitaminerna D, C och K och mineralerna magnesium, mangan och zink. Xtend+ innehåller 1-3, 1-6 betaglukaner. Dessa näringsämnen, som har utvunnits ur cellväggarna i höggradigt renade, patententskyddade stammar av bagerijäst, har påvisats stärka immunförsvaret3. Flera av föreningarna (t.ex. folat, järn, vitamin B6, koppar) bidrar också till denna viktiga hälsofördel. Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend+ även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från en blandning av frukt, kryddor och grönsaker. Om du skulle vilja ha samma mängd näringsämnen från livsmedel, skulle du behöva äta mer än 3 000 kalorier av den mest näringsrika maten varje dag.

  • Njut av mer energi
  • Förbättra funktionen i din benstomme och i dina leder
  • Bidrar till ett normalt immunförsvar
  • Tillhandahåller ett omfattande program med näringsfaktorer som behövs för tillväxt och återuppbyggnad av vävnad
  • Vitaminer utvunna ur naturliga källor Vitamin C från acerola Vitaminer B från bovete Magnesium från havsvatten
  • Helt naturliga hjälpämnen från Ris (fyllnadsmedel) Potatis (fyllnadsmedel) Kokosnöt (klumpförebyggande medel)
  • Kommer i växtbaserade kapslar istället för tabletter, godkänd av VEGAN SOCIETY

  Frågor och beställning – Maila mig vid frågor och beställning, jag hjälper dig gärna!

  Mail >>

   Zinogene - detox

   Denna produkt ger dig en kraftig detox som tar bort gamla spökceller och aktiverar dina stamceller. Produkten är till för dig som är ca 45+ och används några veckor i stöten, alternativt lägre dos över längre tid.

   Kurkuminextrakt
   Med sin ljusgula färg är kurkumin hörnstenen i ZinoGene+formuleringen. Som medlem av ingefärsfamiljen, framställs kurkumin av växter i släktet Curcuma longa. Historiskt sett har kurkumin använts i Indien i tusentals år, både som krydda och som en del av deras ayurvediska traditioner. Idag används den i stor utsträckning runt om i världen för kosttillskott, kosmetika, smaksättning av livsmedel och färgsättning av livsmedel. Det finns många olika kurkuminextrakt på marknaden, men det är stor variation när det gäller deras biotillgänglighet, och de skiljer sig därför mycket åt när det gäller hur mycket av ingrediensen som ger en aktiv effekt. Det kurkuminextrakt som finns i våra produkter är mycket noggrant utvalt och ger ett fullt spektrum av kurkuminoider. Vi har valt den globalt prisbelönta ingrediensen HydroCurc®, som är världens mest biotillgängliga kurkumin. Detta innebär förbättrad absorption och därmed förbättrad effekt och funktionalitet.

   Quercetin
   Quercetin är ett naturligt pigment som finns i många frukter, grönsaker och spannmål. Den har antioxiderande egenskaper och tillhör en undergrupp av polyfenoler som kallas flavonoider. Det uppskattas att en genomsnittlig person konsumerar 10–100 mg av den varje dag via matkällor såsom lök, äpplen, kapris, bär, broccoli, citrusfrukter, körsbär, kaffe, druvor, grönt te och rött vin.
   Viktigt att notera är att mängden quercetin i livsmedel kan bero på de förhållanden under vilka maten odlades. För att optimera biotillgängligheten och funktionaliteten har vi gjort vår egen patenterade blandning av quercetin med tre olika ingredienser från två olika växtkällor: pagodträd och lök. Som alltid är kvaliteten på våra ingredienser lika viktig som kvantiteten, och detta har varit vår prioritet när det gäller de quercetinkällor som vi har valt ut för denna formulering.

   Fucoider
   Brunalger innehåller ett element som kallas fucoid. Fucoider från alger är ämnen med icke-vidhäftande föreningar (ungefär som en biologisk motsvarighet till teflon). De finns i olika arter av brunalger och är belägna i algplantans cellväggar, som skyddar dem mot yttre påfrestningar. Fucoiders näringsmässiga egenskaper är inget nytt. Historiskt sett har alger, som innehåller fucoider, använts i forntida traditioner i tusentals år. Faktum är att de första uppgifterna om deras användning kan dateras till år 12 000 f.Kr., då arkeologiska utgrävningar i Monte Verde i Chile har avslöjat bevis för att de användes. Idag blandas fucoider in som värdefulla ingredienser i näringsprodukter. Vi vet att kvalitet och pris varierar avsevärt mellan de olika leverantörerna, och vi har valt att använda en exklusiv fucoidingrediens i vår ZinoGene+.

   Frågor och beställning – Maila mig om du har frågor eller önskar hjälp med beställning.

   Mail >>

   mindre bild
   Zinoshine - D-vitamin

   Min erfarenhet säger att du behöver mindre dos av denna D-vitaminen än av många andra märken. I och med att den innehåller flera sorters magnesium, så blir upptaget mycket effektivt.

   • Stöder immunförsvaret
   • Minskar trötthet och håglöshet
   • Stöder muskel-, ben- och tandfunktion

   Önskar du hjälp med beställning eller om du har fågor, skicka ett mail.

   Mail >>

   vi gissar inte,

   vi testar

   Testbaserad näring

   Nu kan vi ta tester som visar hur våra värden ser ut, vi behöver inte längre gissa om vi behöver en produkt eller ej.  En fantastisk möjlighet för den som vill veta hur det står till med celler, blodsocker och D-vitaminnivåer. I och med att konsumenterna efterfrågar tester, så förutsätter jag att Zinzino kommer ta fram fler framöver och det ser jag verkligen framemot!

   Testerna analyseras på det världsledande och oberoende forskningsparken Vitas, i Norge. Mer info, se längre ner.

   HbA1c - Test

   Med detta test testar du ditt långtidsblodsocker. Det innebär att du får indikationer på om du har tendens till att få diabetes 2, redan innan du får allvarligare symtom.

   • Mätning av långtidsblodsockernivåer
   • Livsstilsbedömning
   • Inkluderar en typ 2 diabetesriskbedömning
   • Personliga rekommendationer kring hur du förbättrar din hälsa
   • Spåra dina framsteg

   Hjälp med beställning: Mail >>

    balanstest

    Detta test kan du ta av följande anledningar:

    1.  Du äter en omega3 och undrar om den hjälper dina celler till balans. 

    2. Du ska börja med Balansoljan och vill veta hur din cellhälsa ser ut innan du börjar intaget, samt hur det ser ut efter 120 dagars användning. (Det tar 120 dagar för blodcellen att förnyas)

    3. Du tar Balansoljan regelbundet över tid och har redan gjort före- och eftertestet, men vill ha kolla på dina värden. Rekommendation är att ta ett test per år.

    Testet visar:

    • Hur obalansen ser ut mellan omega6 och 3 – Desto mer obalanser, desto mer problem i kroppen.
    • Hur mycket omega3 du fått i dig de senaste 120 dagarna
    • Om dina cellmembran är hårda eller elastiska – om de kan ta in näring och släppa ut slaggprodukter.
    • Hur din mentala styrka är
    • Hur väl din lever kan omvandla omega6
    • Hur stort skyddsvärdet är – hur väl dina fettsyror kan skydda dig mot framtida ohälsa.
    • Testsvaren visar dina nivåer av de 11 essensiella fettsyrorna.

    Önskar du hjälpa att beställa, ber jag dig maila mig.

    Mail >>

    mindre bild
    Vitamin D - test

    Många tar alldeles för lite D-vitamin, andra tar alldeles för mycket, till och med så mycket att de blir förgiftade.

    Med detta testet ser man hela skalan, om du har giftiga nivåer av D-vitamin, om du har skadligt för låga nivåer, samt allt där emellan.

    Statusen kan variera under året, beroende på solexponering där du bor, kost och kosttillskott. Därför är det rekommenderade testintervallet 120 dagar. Genom att använda ditt personliga test-ID får du djupgående personliga rekommendationer, baserat på din D-vitaminstatus, för att optimera den.

    Maila om du önskar att jag hjälper dig att beställa eller om du har frågor.

    Mail >>

    Oberoende distributör Zinzino

    Varför Zinzino?

    Jag har valt att arbeta med Zinzinos produkter, då de bl.a. har den bästa omega3 som jag hittat, so far. De har funnits på marknaden sedan 2015 och är ett stabilt företag med en god värdegrund, vilket är viktigt för mig.

    FORSKNINGSPARKEN VITAS – Testet görs på samma papper som används vid PKU- testerna, som görs på alla våra bäbisar. Det är ett riktigt gediget test med mycket information. Vitas är en oberoende forskningspark som används av bla de stora universitetetssjukhusen världen över, bla Lunds universitetssjukhus. Tidigare har även OS analyserat sina dopingtester där. Med andra ord är detta ett test med hög precision och stor tillförlitlighet.

    DIREKTFÖRSÄLJNING – med ett direktförsäljningsföretag menas att man köper produkterna direkt från distributör (mig i detta fallet), utan mellanhänder så som butiker, etc. Denna form ska ej blandas ihop med pyramidspel och annan ”fuffens”. Zinzino är med i branschorganisationen för direktförsäljning (directsellingsweden.se) i Sverige och i alla länder där de distribuerar. Gå gärna in på deras hemsida, det är många företag som inte platsar på den listan. Zinzino är också börsnoterat, vilket gör att de är ett transperant företag med full insyn.

    VARFÖR D-VITAMIN & PLYFENOLER I OLJAN? – När fisken ska göras till olja, då försvinner vissa delar i processen, bla D-vitaminet och skyddet som skyddar oljan från att oxidera. Zinzino är noga med att leverera en komplett olja, som ger samma innehåll som själva fisken. D-vitaminet är tillsatt för att fisk innehåller vitamin D. Polyfenoler är tillsatt för att oljan ska skyddas och inte oxidera innan den har hunnit utföra sitt arbete i dina celler. En del oljor oxiderar redan efter fem timmar, andra efter 15, 20 osv. Denna omega3 oljan håller i mer än 35 timmar innan den oxiderar, vilket är unikt.

    KAN MAN MÅ DÅLIGT AV PRODUKTERNA? – Ja, visst kan du det. Det kan tillhöra själva processen för en del. Precis som om du börjar göra egenvård och kan må dåligt av det eller om du ställer om din kost och mår lite taskigt av den förändringen. För vissa sker det en omställning eller utrensning som känns av. Det är inget farligt och brukar ge med sig inom några veckor. Händer det dig, då kan du maila mig, så lotsar jag dig längs vägen. Det är inget farligt, utan bara ett steg framåt.

    MÅSTE JAG PRENUMERERA? – Nej då, det måste du inte, du kan välja att köpa lösa produkter, men då till ett dyrare pris, alternativt köpa ett storpack till ett billigare pris. Däremot brukar jag alltid rekommendera att ta prenumeration då det hjälper kunden att ta produkterna över tid, samt att det tar ju 120 dagar för blodcellerna att förnyas, de behöver tid på sig. Sen är det bra att bli påmind om att ta sin olja när leveransen kommer.

    PRENUMERATIONSVILLKOR – Jag har inte hittat något företag med bättre villkor. Man kan pausa sitt abonnemang under två perioder under sina 6 månader av bundet abonnemang. Man kan också avsluta det innan tiden löpt ut, genom att betala 500kr och lämna tillbaka resterande produkter.

    JAG HAR HÖRT NEGATIVA SAKER OM ZINZINO – Ja, så är det, det finns alltid de som behöver lufta det negativa och ofta bottnar det i missförstånd, oförståelse, att man är konkurrent eller indirekt konkurrent, att distributören brutit i information, osv. Anledningarna kan vara många och det är ofta de rösterna som blir hörda, särskilt om media får va med i leken. Jag är fullt trygg med företaget och i produkterna. Jag har testat och utvärderat med kritiskt förhållningssätt och landat i att jag är i samarbete med helt rätt företag. Dessutom är det väldigt roligt att fler stora näringsexperter, i vårt land, har tagit in Zinzino i sina verksamheter, de har sett storheten i dessa produkter, jätteroligt! Bland dessa är ”Johannes Cullberg” och ”Food Farmacy”.