Brukar du berätta? 

You find Google Translate in the menu

Idag, när jag var i kyrkan, fick jag tanken: ”Vilka runt mig, i min vardag och bland mina följare på sociala medier, har en tro (en kristen tro på Jesus)?” Det är ju inte alla som vågar berätta och det är ju inget som syns. Ingen går med en stämpel i pannan eller en gloria över huvudet. Det handlar inte om vem som är medlem i kyrkan eller i olika friförsamlingar. Det handlar inte om ifall man röker och dricker eller om man låter bli. Det handlar inte om att man är god och vänlig eller otrevlig och elak.

Det handlar ENDAST om det faktum att man i sitt hjärta sagt sitt ”ja”, och hur ska man då veta vem man delar sin tro med…såvida ingen säger något?

Det är något speciellt med att veta vilka som är ens ”trossyskon”. Det är som att det finns ett osynligt band som knyter oss samman. Det hade varit både roligt och intressant om man skulle kunna få en överblick över detta bands förgreningar, precis som man kan se vägarnas förgreningar på Google maps. 

Fotocred: Pixabay.com

Ja, tänk om man haft en ”trossyskon-karta”. Jag tror att det är många fler än vad man vet som är troende kristna, även om det idag inte är helt accepterat att välja just denna andlighet.

Jag vet inte hur det är med dig, men jag blir väldigt glad och uppmuntrad när jag får veta att någon är troende. Så min uppmuntran till dig är att dela med dig av det du sagt ja till i ditt hjärta, jag tror att fler än jag vill veta 😊

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration, men även eftertanke och reflektion. Det är av stor betydelse för mig om du väljer att gilla mina inlägg och följa min sida. Följa-knapp finns i menyn.

Har du frågor – Fråga!
Är detta något du vill att andra ska få ta del av? – Dela! Dela-knappar finns nedanför eventuell reklam, som jag tyvärr inte väljer själv. 

Allt gott! Stor kram //Paulina 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.