Bakre framfall, träning och choklad

Från att ha tränat något varje dag i ett år, till att ha gått två kortare promenader och gjort ett kort träningspass på sex veckor – det är kontraster! Från att inte ha ätit socker på 10 månader, till att ha ätit hur mycket sött som helst under de senaste sex veckorna, det är kontraster! Från att ha gjort mina andningsövningar och mina rehabövningar regelbundet var och varannan dag under mer än ett halvår, till att ha göra det fyra gånger på fyra veckor – det är kontraster. Nu står jag här och undrar; hur i hela världen ska jag lyckas hitta tillbaka till mina rutiner och till ett mer hälsosamt jag?!

hot-chocolate-1068703_1920
Fotocred: Pixabay

Nu ska jag göra det som jag är proffs på; att hjälpa mina kunder att hitta motivation och energi, beslutsamhet och styrka, fast denna gången ska jag göra det med mig själv. Suck, det är bara det att jag inte känner den där powerkänslan just nu… Men, jag ska klara det, det har jag gjort förr! Hittade jag vägen tillbaka efter min utbrändhet för massor av år sen, då hittar jag vägen tillbaka efter sex veckor på vift. Min stora utmaning just nu är inte att perioden av inaktivitet och sockerätande har varit så lång, utan det handlar om det mentala planet, där jag för tillfället är som en torr öken. Men, utmaningar gillar jag och kontraster gillar jag så, here I come!

22729201_1021482811325038_3488098496708790103_n
Ibland kan det kännas som en otroligt svår kamp att försöka vinna mot sin egna negativa mentala hälsa… Men, jag vet att det går så nu kör vi!

Jag slits mellan att vara motiverad och att absolut inte känna någon motivation över huvudet taget. Men, ok, hur skulle jag coacha en klient? Nu kommer eldprovet – funkar mina egna metoder på mig själv?

En stor utmaning är att hitta träning som är anpassad efter min framfallsoperation. Måste tänka i nya banor och inte gå “på det gamla vanliga”. Det återstår att se. Fortsättning följer, nu ska jag sätta mig ner för att planera min väg tillbaka 🙂

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Låt inget eller ingen få stjäla din glädje! Allt gott! Stor kram //Paulina

Läs fler inlägg

Rulla till toppen