“Vem är du?, vem är jag?, levande charader”…eller?

För mig är det en konst, och det är det nog för de flesta av oss, att inte lägga negativ energi på de människor som dissar oss som människor, våra idéer eller våra val i livet. Jag tror på att vi ska leva äkta och transparent, vi ska inte behöva forma oss efter “normen” eller det som är mest bekvämt för andra runt oss. Vi ska givetvis inte blotta allt och vi ska inte heller vara otrevligt burdusa, men för min egen del så tror jag inte att det är meningen att jag ska stänga in det jag var “ment to be”. Stänga in det innanför en beskedlig och begränsad yta bara för att jag vill bli älskad och omtyckt av den ene eller den andre.

Kvinna, tomt ansikte
Fotocred: Pixabay.com

Med denna inställning får jag vara med på att människor säger “hej och good bye” när jag är utanför deras box. När de anser att jag är “för mycket” eller “för lite” av något. Detta gäller i både stort och smått; bland släkt och vänner, på arbetet, i kyrkan, o.s.v.

I en subkultur, som Instagramvärlden, så märks detta väldigt tydligt, det blir så konkret där. Jag har ett antal delar i mitt liv, delar som provocerar olika människor beroende på vem de är. Lägger jag upp “fel” bilder och texter, då avföljer de mig. Under en period tog jag det personligt, jag tog det som att de valde bort mig och inte tyckte om den jag var. Kontentan blev att det genererade negativ energi, och destruktiva tankar. Säkerligen så avföljde de mig just p.g.a. att de inte gillade det jag visade upp, det som är en del av mig, men skillnaden från förr till nu är att jag har landat i en helt annat förhållningssätt gällande avföljare.

Jag tog mig en funderare och letade upp mitt “why”, varför har jag mina sociala medier? Just det! Mitt mål med mina sociala medier är att få göra skillnad; att få inspirera, motivera, sprida ett positivt förhållningssätt och förhoppningsvis få göra en positiv skillnad i någons liv. Det är något jag önskar få göra för de som önskar ta emot av det jag ger, inte för att vinna likes eller för att få människor att tycka om mig. Med denna påminnelse så blev det helt plötsligt enkelt, det var inget hot att folk avföljde, istället fick jag en allt mer genuin följartrupp som köpte hela “Paulina-paketet”, ett gäng som jag får fortsätta att inspirera och motivera mot en mer positiv förhållningssätt.


Här kommer en liten glimt från de delar av mitt liv som gör att följare avföljer – delar som är “för mycket” eller “för lite” utifrån hens perspektiv.

20170822_001221-ANIMATION.gif
Jag tränar för mycket!
psx_20171011_2328111973355517.jpg
Jag går ut och dansar på clubbar med kompisar – alldeles för ofta!
psx_20180106_2147361080221645.jpg
Jag är troende och jag väljer att prata om det!

Att jag visar upp min kropp och jag skäms varken för mina celluliter eller för mina magrutor!

[wpvideo eRSnFxDb]

Jag tramsar, jag är löjlig och jag följer ofta stundens ingivelse och känsla!


Gilla eller dissa, take it or leave it. Våga vara dig själv oavsett vad reaktionerna blir, våga vara sann mot ditt JAG även om det betyder att vänskapskretsen blir mindre eller följarna färre. Du är unik, inte för att många tycker om dig, utan för att du vågar vara den du är skapad till att vara; med de egenskaper och med den passion som just du har!

SanneAronsson

Sanne Aronsson hälsar med följande text, och jag kan bara stryka under!

“SLUTA HÅLLA TILLBAKA DIG SJÄLV! Seriöst! Sluta försöka “passa in” och göra business på “rätt sätt”. FUCK. THAT. SHIT.

Är du rädd för att människor ska döma dig? Tycka du är konstig? Är du rädd att vissa inte kommer gilla dig om du VERKLIGEN SÄGER VAD DU TYCKER OCH TROR PÅ?

LET THAT SHIT GO! Nytt år. Nya regler. DINA REGLER.

Våga skaffa dig haters. Våga ha människor som säger “Fy, det där passar inte alls mig” när de besöker din hemsida.

När du talar från hjärtat, när du delar din sanning, när du ÄR DIG SJÄLV till 100%. Ja, du kommer du vissa människor störa sig på dig.

Men.

Det är också så du kommer också hitta dina die hard FANS. Dina SOUL CLIENTS. De som du är här för att hjälpa med din business och ditt message. De som kommer köpa ALLT du delar med dig av. De som kommer skicka långa tackmail, krama dig hårt när ni ses och sprida dina ord till sina vänner.

Vi behöver DIG.

Sluta beröva oss på din sannaste jag.”

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Låt inget eller ingen få stjäla din glädje! Allt gott! Stor kram //Paulina

Läs fler inlägg

Rulla till toppen