“All in” i Dubai – over and out!

I samarbete med Ditt Dubai.

Det är lördag och klockan är ca 17. Vi ligger på solstolarna på en av Dubais vita stränder. Vi ska åka hem imorgon… kl. 05.45 kommer vår transfer för att hämta upp oss och köra oss till flygplatsen. Men vad händer nu då? Ska vi bara äta middag och gå och sova?!

Varken jag eller Anna, som jag åker med, är särskilt sugna på att avsluta vår Dubairesa så “tråkigt”. Istället bestämmer vi oss för att gå “all in” ännu en gång, för är det något vi kan, så är det precis det – att suga ur varenda liten karamell av det vi har i vår famn.

In i duschen, på med klänningarna. Håret borstas, håret fönas. Foundation och make, smycken och nagellack – redo för en sista kväll (och natt) i Dubai – Here we come!

Varje resa jag och Anna gör tillsammans innehåller ett “hissfoto”, det har blivit ett av våra signum och därmed också något som SKA göras för att resan ska bli “komplett”. Här är vi i Oceanview hotel – den perfekta hissen för vårt mission!

Kvällen är ung, vi har ingen aning om vart vi ska, men Linda vår guide från Ditt Dubai har tipsat om Zerogravity – en beachclub inte så långt från vårt hotell.

 

Zerogravity dj

Zerogravity

 

Vilket ställe! En glad överraskning! Här fanns det mesta; dj, bar, restaurang, beach, pool, mm. Här skulle man varit en heldag! Jag kan tipsa om ett superbra erbjudande de har; man betalar ca 250 AED (ca 560.-), för de pengarna får man äta och dricka allt man önskar mellan 08.00-23:00. DET ÄR BILLIGT! För vår del blev det ingen heldag, men vi fick både ätit och dansat igång oss. Tyvärr stängde de tidigt och att åka tillbaka till hotellet var inget att tänka på, så vi frågade några vakter om de visste någon bra club. Visst fanns det bra clubbar, de rekommenderade en billigare och en dyrare. Taxichauffören som vi åkte med tyckte absolut att vi skulle till White Club (den dyrare), en roof top club, som vi, enligt honom, inte fick missa.

Att ta sig fram i Dubai är inga problem, här finns gott om taxibilar. Något vi fick erfara var att det fanns två typer av bilar och därmed två olika taxor. I detta fallet, när vi skulle till White Club, hade vi satt oss i en Lexus – kan säga att det var det dyrare alternativet. Taxiresan blev svindyr i Dubais mått räknat (dock billig i jämförelse med Svensk taxa). Billigt eller dyrt, spelar ingen roll i detta fallet för detta va en club man ville besöka!

 

White club ute

White club utsikt

White club - inne

 

Det blev riktigt bra på White Club! Här, precis som överallt annars på Dubais clubbar, så var det tätt med vakter som hade koll på att allt gick rätt till. Det var visserligen ingen dansclub, men det funkade att stå och dansa vid baren, det är ju på något sätt ett “måste” när vi går ut – man måste få shaka lite!

04:15 var vi tillbaka på hotellet, precis lagom för att packa det sista och göra oss klara för att transfern skulle hämta oss 05:45. Mer “all in” än så är det svårt att gå, vi har verkligen utnyttjat tiden till max här i Dubai och det är väl så det är med Dubai överlag, det finns inget lagom, det finns bara ALL IN!

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Låt inget eller ingen få stjäla din glädje! Allt gott! Stor kram //Paulina

Läs fler inlägg

Rulla till toppen