Häng med på tjejresa till Dubai!

In cooperation with Ditt Dubai.

Det finns tjejresor och så finns det TJEJRESOR! Det här kommer bli SÅÅ bra! Varje år åker vi iväg på en alldeles egen resa, jag och Anna. Vi gör det “all in” på alla vis. En vecka där det är vi som står i centrum, inga “borden” eller “måsten”. Vi älskar våra liv, våra män och våra barn, men det är så otroligt gott att få en vecka med ett helt annat innehåll än vad vardagen har i sin famn. Detta är verkligen lyx på hög nivå, en lyx som alla kvinnor, tjejer, mammor skulle prioritera. Häng med! Ni kommer att älska det!

 

shutterstock_45626977 camels UAEbeautiful young woman enjoying a walk on a beach in DubaiWüstensafariCayan tower

 

Dubai, visst låter det lyxigt! Det kommer det bli, ända från tårna, upp till öronen! Personligen kan jag tycka att det är lite läskigt att åka iväg till, för mig ett obeprövat land, men Linda, är en av arrangörerna bakom Ditt Dubai, är sedan lång tid bosatt mellan Dubai och Abu Dhabi och har full koll på ALLT! Så skönt! Alltid gott att veta att man är i trygga händer.

Resan är mellan den 6-11 oktober. Bra period att lämna landet för en stund och bryta av den annars långa hösten. Denna tjejresa anordnas av Ditt Dubai och Smarttravel. De har verkligen lyckats sätta ihop ett bra utbud av härliga upplevelser som ligger och väntar på oss. Med tanke på bredden av utbud så kan jag säga att på denna resa spelar det ingen roll om man är 20 eller 60, det finns något för alla!

Det här ingår:

  • Flygresa tur/retur med Emirates från Stockholm. (åker ni från södra Sverige kanske vi kan samåka 🙂 )
  • Transfer tur / retur till flygplatsen.
  • 5 nätter i dubbelrum på 5 stjärniga hotellet Habtoor Grand Beach Resort & Spa (IN OCH TITTA! Spa, träning och mycket mer! Eftersom jag arbetar med inre och yttre hälsa (på 4shape), så är det extra roligt att få ny input. Jag älskar att få utveckla både mig själv och mitt arbete!)
  • Frukost samtliga dagar.
  • Välkomstmiddag i form av middagskryssning på Dubai Marina, läsk och vatten ingår.
  • 1 timma Yoga på stranden
  • Barrunda a`la ladiesnight med transfer till utvalda barer, det ingår minst 4 drinkar.
  • Ökenupplevelser med jeepsafari, bootcamp och ökencamp där frukost och lunch ingår, samt två stycken inspirationsföreläsningar. (Mest nyfiken är jag på Bootcamp och föreläsningarna, roligt med nya erfarenheter och ny input!)
  • Heldags sightseeing i Dubai & Abu Dhabi inklusive avslut med träning på den berömda F1 banan. (Det måste ju räknas som en merit att ha tränat där!)

VINGLADmeditation strandenBastakiyarunning-573762_960_720

 

***
Till dig som kille, bror, son, sambo eller äkta man; bjuder du någon på den här resan så lär hon vara dig evigt tacksam! Boka på Smarttravel.

***
Om ingen annan har insett att de borde bjuda dig på denna resa så tycker jag att du ska ta saken i egna händer och boka dig nu på en gång. Det kan ju faktiskt bli… helt underbart! Vi ska ta väl hand om dig! Boka på Smarttravel. Ps. Begränsat antal platser.

Vi blir väldigt glada om du skulle vilja hjälpa oss med att dela inlägget till de personer du skulle vilja åka med, eller till de personer du tror är intresserade av denna resa. “Dela”-knappar finns längre ner på sidan.

Skicka gärna ett meddelande till mig och berätta när du bokat dig, alltid roligt att få lite kontakt innan det bär av!

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Låt inget eller ingen få stjäla din glädje! Allt gott! Stor kram //Paulina

 

Läs fler inlägg

Rulla till toppen