Sommarens festklänningar


Nakd klänning på bron Rhodos

 

Klänning från Na-kd. Fotot är taget på Sunprime Miramare i Ixia på Rhodos. Ett vuxenhotell jag varmt rekommenderar!

Nu är det dryga ett år sedan jag tog steget in i “klänningsträsket”. Jag kommer ihåg när jag gick in genom dörrarna på Åhaga Outlet i Borås och möttes av Nellys enorma utbud av klänningar. Där fanns allt! Allt från vardagsdressen till de fullstrassade balklänningarna. Fantastiskt att se, men det var med stor osäkerhet jag gick genom butiken. Vilka klänningar passade jag i och vilka skulle jag trivas med? Skulle jag framhäva eller dölja olika delar av kroppen? Vad hade jag för smak?

Detta året kände jag mig mer som en fullfjädrad klänningsjägare. Nu vet jag precis vad jag letar efter. Men, det finns en fallgrop och det är att köra “det säkra kortet” och köpa samma typ av klänningar som man redan har. Men Anna och jag, vi försöker utmana varandra att gå utanför “comfortzonen” i klänningsträsket, och inom alla andra områden i livet by the way. Sen har vi givetvis våra personliga gränser på vad vi tar på oss, men lite utmaning gillar vi båda. I år tyckte Anna att det var en bra idé för mig att köpa en bandeau romper, men nej tack, supersnyggt, men alldeles för kort för mig! (So far i alla fall, har lärt mig att även jag kan omvärdera). I år var det inte Nelly som stod för klänningsarsenalen, utan det var Na-kd. En butik där jag brukar hitta klänningar jag gillar. De har allt; slött och slappt till festens festklänning! De klänningar jag fastnar för, det är klänningar som inte “alla andra” har och “alla andra” inte heller känner sig helt bekväma i. De “står ut” och förmodligen upplevs de säkert lite “för mycket” av massan, men jag ÄLSKAR dem!

klänningar från Åhaga

 

Jag och Anna trängde ihop oss i ett omklädningsbås, inne på Åhaga, vilket även fick fungera som plåtningshörna. Trångt, för få krokar och en väldigt smutsig spegel, men här får ni i alla fall en glimt av några  av de klänningar som jag provade under vår tripp till Åhaga Outlet. Tror de kan bli perfekta inför tjejresan till Dubai i höst!

Kan tillägga att jag gick därifrån med tre nya bidrag till sommarens festklänningar. Den svarta klänningen längst till vänster, den svarta klänningen i mitten och den blå klänningen längst ner till höger. Mycket nöjd med både klänningar och prislapp. Totalt 300.- för tre klänningar, kanske har råd att åka dit igen för att norpa till mig den silvriga, ångrar lite att jag inte tog den också.

En uppmuntran till dig; våga lite mer än förra gången, framhäv istället för att dölja, var den kvinna du är och är värd att vara!

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Låt inget eller ingen få stjäla din glädje! Allt gott! Stor kram //Paulina

Läs fler inlägg

Rulla till toppen