Utmattning är inte slutet; bara början på något nytt!

Från ett utbränt vrak, som inte ens orkade gå en raskare promenad, till att idag kunna träna tungt utan att kroppen kollapsar – jag är så tacksam och glad! Resan har varit lång och den är inte slut, men idag slogs jag av mina enorma framsteg!

Ett mål med min träning har varit att kunna träna tungt utan att min kropp brakar ihop, för det är så det har varit. När jag -05 brände ut mig kunde jag inte ens gå en rask promenad under hela första året. Jag var heltidssjukskriven under tre år och har sedan dess sakta, och med små steg, arbetat mig uppåt mot ett starkare psyke och en starkare och hållbarare kropp. Några steg fram, några steg bak, men hela tiden med mål om att komma tillbaka till en mer hel Paulina, inifrån och ut.  

När jag började träna upp mig efter kollapsen orkade jag inte ens köra axlar med vikter. Jag blev trött i musklerna bara genom att höja mina armar ovanför huvudet, vissa dagar orkade jag inte ens lyfta dem. Idag kunde jag ta 10 + 10 kg och jag är så mäktad stolt över att jag klarat gå framåt trots alla motgångar. Jag har, trots allt, hela tiden gått framåt och framför allt har jag uppnått ett av mina mål – att bli starkare genom att träna säkert och utan skador. Heja mig, jag gav aldrig upp, och kommer aldrig att göra!

Utmattning är inte slutet på livet, även om det kan kännas så. Det är nu du har möjlighet att börja på något nytt, både själsligt och kroppsligt. All uppmuntran till dig som står i början på din resa – det finns hopp! Känn dig fri att ställa frågor kring utmattning, utmattningsdepression, GAD, m.m. Jag svarar gärna utifrån mina egna erfarenheter.

Ps. Träningstajtsen är köpte på H&M som förövrigt har väldigt bra och snygga träningskläder till bra pris!

Ge inte upp! 

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Låt inget eller ingen få stjäla din glädje! Allt gott! Stor kram //Paulina

Läs fler inlägg

Rulla till toppen