Nytt huvudbry i lårvik – menskopp i okänd miljö efter framfall

OTROLIGT många har påpekat sin tacksamhet över att jag har varit öppen och berättat om mitt framfall, operationen av detta, och vägen tillbaka efter operationen. Framfall är alltså den operation som är vanligast inom ”kvinnooperationer” och ändå hör man ingenting om detta. Jag delar gärna med mig, så länge någon annan kan bli hjälpt! Så, än en gång – välkomna in i det allra heligaste! 😉

drawing-2571150_1280
Fotocred: Pixabay.com

Alla har vi olika underliv; de känns olika, de ser olika ut och det är så det ska vara. Tro det eller ej, men det är så! Lika, olika och fullständigt unika! Vill bara poängtera det för er som tror att vi alla ska eller ”bör” se likadana ut där nere. Oavsett hur nätet presenterar kvinnor i naket format, så är det inte sanningen och inte heller något vi ska sträva efter. Du är unik alltigenom, även nere i lårvik! Lägg inte pengar på att operera om dig för att få lika dana blygisar som någon på nätet, du är fin som du är!

Allteftersom jag, som kvinna, har blivit äldre, så har jag lärt känna mitt underliv bättre och bättre. Innan jag fick barn så var underlivets geografi på ett sätt och allteftersom barn ett, två och tre tog vägen genom denna miljö, har planlösningen helt klart ändrats. Helt annorlunda från förr, men jag har varit fullt nöjd med resultatet. För visst är det så att sprickor, stygn och alltför torra slemhinnor har varit ett tecken på den stora kärlek man har för de barn man fått.

mom-2208928_1920
Fotocred: Pixabay.com

Från att ha full koll på vad som händer där nere, hur det känns och vad man ska låta bli och vad man vill ha mer av, så har jag nu absolut ingen koll på hur landet ligger, vad som känns bra och vad jag kan leva utan. Läkaren har alltså dragit ihop och tajtat upp två väggar (två lager) och igår, när jag skulle använda mig av min menskopp för första gången efter operationen, så undrade jag i mitt stilla sinne ”hur i hela världen ska den få plats nu?! Trångt, ”saker på fel plats” och möblerat, i för mig, i en oordning”.  Innan visste jag precis hur jag skulle manövrera koppen, nu är det som att börja på 0. Både när det gäller att lära sig använda en menskopp, men även när det gäller att lära känna mitt eget underliv. Konstigt och lite läskigt, men jag ska försöka se det som att det ska bli spännande att upptäcka ny mark 😉

autumn-2183489_1920
Fotocred: Pixabay.com


 

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.


På den här bloggen får du pepp och support kring din psykiska- och fysiska hälsa (följa-knapp finns i menyn).  För daglig inspiration rekommenderar jag dig att följa mig på Facebook: Paulina Sweden och Instagram: @paulina_sweden

Har du frågor – Fråga!
Är detta något du vill att andra ska få ta del av? – Dela! Dela-knappar finns nedanför eventuell reklam.

Allt gott! Stor kram //Paulina

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.