Att få ge vidare

feb 20, 2020 | 0 Kommentarer

Jag känner så stor tacksamhet till alla de skills jag samlat på mig under mitt liv; just nu över de utbildningar och erfarenheter jag har inom friskvård och hälsa.

Den allra viktigaste delen i detta är att jag har inte ”bara” har lärt mig från utbildningar, utan från det verkliga livet.

Det värmer i hjärtat när kunderna säger saker som ”det är så skönt Paulina, för du vet. Du har egen erfarenhet och det ger mig tröst och vila mitt i det jobbiga. SÅNT gläder mig i djupet av mitt hjärta!

Under mina år som utbränd, under 20 med kronisk huvudvärk, mm, så har jag alltid tänkt så här; om jag så bara kan hjälpa en person genom mitt egna lidande, så är det värt allt! Och så är det, det är min stora drivkraft, att få ge vidare!

 

Facebook: Paulina Sweden

Jag har suttit ett tag nu och kompletterat lite uppgifter på min Facebooksida Paulina Sweden Bl.a la jag till tjänsten ”Grupper, föreningar och företag” där jag bl.a. erbjuder aktiviteter för svensexor och möhippor. Precis när jag tryckt på ”spara” hör en kille av sig via Instagram (@paulina_sweden) och frågar om just aktivitet till svensexa. Får väl se om det blir något, men kul sammanträffande!

Listan börjar bli lång, ett riktigt smörgåsbord!

I skrivandets stund är jag deltid sjukskriven för diskbråck, men snart kan ni boka in mig i Varberg, Horred och Kinna. Länkar till bokning hittar ni på min Facebook under ”tjänster”.

 • Vaxning
 • Andningsteknik
 • Avslappningsmassage
 • Taktil massage
 • Lymfmassage
 • Thaimassage
 • Bäckenbottenträning
 • Personlig träning
 • Rörlighetsträning
 • Samtalscoach
 • Stresshantering
 • Retreat/ meditation
 • Marknadsföringsuppdrag

Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration,
men även eftertanke och reflektion.

Gör aktiva val och välj livet oavsett omständigheter. Låt inget eller ingen få stjäla din glädje! Allt gott! Stor kram //Paulina