You find Google Translate in the menu.

När jag vaknade i morse låg där redan ett meddelande, från en kär vän, och väntade på mig i Whats up. Det var en Spotifylänk till en låt av Tomas Andersson Wij, “Godmorgon”. Det är hans version av Kicki Danielssons låt i programmet “Så mycket bättre”. Anna visste precis vad jag behövde denna dag. Själv var jag lite orolig över vad dagen skulle ha i sin famn, då föregående dagar varit tuffa. Min farhåga var att denna dagen skulle fortsätta i samma tunga steg som föregående dagar. Jag satte på låten och låg kvar i sängen. Vilken låt! Vad glad jag blev och så medryckande den var! Både sinne och kropp tog små glädjeskutt. Det är ett måste att få dela den med er!

Tomas Andersson Wij

För att lyssna – tryck på bilden ovan. Jag sökte på “Lyrics text Godmorgon Tomas Andersson Wij”, men jag kunde inte hitta hans version av sången, så för er som är intresserade, så har jag skrivit ner texten, som jag tror den är.

“Godmorgon, är du riktigt vaken än? God morgon, har du sett nått glatt i tidningen? Nej, det var väl längesen. Är du riktigt vaken än? Godmorgon, det har varit mörkt ett tag. Godmorgon, du har känt dig liten, trött och svag, men nu har du hjärtats slag, du har dina andetag. Se solen, åter stigen solen, se solen, det blir en härlig dag, åhhhhh. Godmorgon, godmorgon,

Se här kommer dagen, ljusare visioner, sången har fått vingar, åter glada toner. Borta är nu natten, fyll ditt glas med vatten, godmorgon, godmorgon, godmorgon. Se här kommer dagen, ljusare i sinnet, ställ upp dina fönster, ömsa gamla skinnet. Klockorna ska ringa, hatet ska försvinna, godmorgon, godmorgon, godmorgon, godmorgon min vän.

God morgon, hur är det med kärleken? Godmorgon, har du satt din sista slant på den? Hur är det med kärleken, är ni överens om den? Se solen, åter stigen solen, se solen, det blir en härlig dag, åhhhhh. Godmorgon, godmorgon,

se här kommer dagen, ljusare visioner, sången har fått vingar, åter glada toner, borta är nu natten, fyll ditt glas med vatten, godmorgon, godmorgon, godmorgon. Se här kommer dagen, ljusare i sinnet, ställ upp dina fönster, ömsa gamla skinnet, klockorna ska ringa, hatet ska försvinna, godmorgon, godmorgon, godmorgon, godmorgon min vän.”

Stor eloge till dig Tomas – detta har du gjort riktigt bra! Tack!

Dagen blev bra och jag fick en riktigt härlig start med en väns hjälp. Närmare kvällen fick jag ännu en överraskande positiv upplevelse. Jag fick ett långt möte med en skarv och vår vackra natur. Dagen blev omringad av guldkant och det är jag SÅ tacksam för!

IMG_20171121_171254_794


Jag önskar att få sprida glädje, energi och inspiration, men även eftertanke och reflektion. Det är av stor betydelse för mig om du väljer att gilla mina inlägg och följa min sida. Följa-knapp finns i menyn.

Har du frågor – Fråga!
Är detta något du vill att andra ska få ta del av? – Dela! Dela-knappar finns nedanför eventuell reklam, som jag tyvärr inte väljer själv.

Allt gott! Stor kram //Paulina