paulina sweden

Nya steg

Jag för dig
framåt

”Det handlar om helheten och modet att våga tro att allt är möjligt”

Oavsett om du kommer till denna sida som privatperson, som småföretagare eller med önskan om att gå in i hälsobranschen, så är jag den som kommer föra dig, din hälsa och din verksamhet mot dina mål och mot den förändring du önskar.

Det är min vision att få vara med och förändra folkhälsan i Sverige och världen över. Detta gör jag genom att vända mig till olika grupper i vårt samhälle. Mitt arbete riktar sig till privatpersoner och till er som arbetar, eller vill arbeta, inom hälso- och skönhetsbranschen.

Här träffar ni en hälsoinriktad personalvetare som vidareutvecklat sig till en mångfacetterad entreprenör med stor kärlek till att få hjälpa människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov.

Tillsammans kan vi hjälpa fler!

Recensioner

kunder tycker till

”Paulina lyssnar på dig och med en varm personlighet hjälper hon. Hennes positiva energi och hennes kunskap inom ämnet ger mig trygghet. Hon vet vad hon gör!” – Malin R

”Idag har jag, för första gången varit och vaxat mina ben. Detta har jag gjort hos Paulina, kan varmt rekommendera henne. Hon genomförde behandlingen proffsigt. Jag kommer garanterat att komma tillbaka till henne!.”

– Gittan

 ”Mycket varmt och trevligt välkomnande. Proffsig vägledning och behandling som gör att jag känner mig frusen och trött. Underbart, precis som det ska vara! Tack Paulina!.”

– Sabine L

”Kan varmt rekommendera Paulina. Kände mig väldigt omhändertagen. Fem av fem stjärnor.”

– Maria A

”Man känner sig alltid bekväm i Paulinas sällskap och hon är en fena på att peppa en.”

– Lina B

Min vision

Min tro är att dela med mig av pålitlig och evidensbaserad information, samt att ge dig praktiska råd som du enkelt kan integrera i din vardag.

Genom mitt Nyhetsbrev, mina kurser och andra resurser, vill jag vara din följeslagare när det gäller allt som rör  ditt totala välmående. Jag väljer noggrant ut hälsofrämjande produkter som jag rekommenderar baserat på deras kvalitet och effektivitet, för att ge dig enklare tillgång till verktyg som kan stödja din hälsa på resan.

Tillsammans bygger vi upp en gemenskap som inspirerar till positiva förändringar och gör det enklare att göra hälsosamma val en del av din vardag. Välkommen till mitt lilla hörn av världen, där vi tillsammans strävar efter att stärka både ditt lymfsystem och din övergripande hälsa.

Varmt välkommen!

.